Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kardeşlerim sonunda çok güzel bir taktik buldum.Srofan adlı sitenin forumunda yazıyordu denedim gerçekten de tekte giriyor.Yapmanız gereken hiçbir şey yok sadece;

Id ve Şifreyi yazın kod geldiğinde kodu yazın ama confirm'e basmayın 2-3 dakika bekleyin.Ama kesinlikle en az 2 dakika bekleyin.Sonra confirme basın deneyin bakalım giriyor mu girmiyor mu!Şu an 4 defa denedim ve dördünde de girdi.Şans olsa üst üste 4 defa girmez.Deneyin ve sonra girip girmediğini buraya yazın

• evt evt bende bu hileyi biliom garanti tekte girio
  • eet %99 giriyor ben önceden biliyordu bu taktiği işe yarıyor
  • puhahah sizde gm olmalısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

mantıklı bir açıklaması olsa inanırım da ...

Fazla mantık arıyorsun.filozof mu olacaksın?
  • mantıklı gelmeyen hiçbirşeyi uygulamam saçmadır çünkü
  • quote:

mantıklı gelmeyen hiçbirşeyi uygulamam saçmadır çünkü

Sen deneme sen görmedin varsay.Senin mantığın fazla bu tür işlere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vaay be bu forumda bu kadar güzel paylasım görmek ağlattı beni harcanma princeofpersia adamlar seni takmıyor bile angel mai mai ben heretic bi forumdayız istersen gel :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

Vaay be bu forumda bu kadar güzel paylasım görmek ağlattı beni harcanma princeofpersia adamlar seni takmıyor bile angel mai mai ben heretic bi forumdayız istersen gel :)

Mutlaka bi pürüz çıkaran hep oluyor alıştım artık aykırı tiplere.Bahsettiğin hangi forum?
  • kardeşim al denedik girmiyor işte
  • quote:

kardeşim al denedik girmiyor işte

Sen giremezsin filozofları almıyormuş öyle bir söylenti var 7. oldu şu an gene girdim.Antifilozofguard

• Göründüğü gibi değilmişXD bu lafa iyi gülgüm yaf.İnş. gelirim
  • 6 .deneyişim ve yine girdim ÇOK SAĞOL ALLAH SEVDİĞİEN BAĞIŞLASIN
  • ilk başta biraz uyuz olmustum hereticle düşmanardı fln ama şimdi hepimiz aynı guilddeyiz pacificde
  • dearon pasificde VATICAN damıydın uniondaydın galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 11 Mart 2007; 18:27:35 >
  • Hereticdeydim biz vatican karsinom ve bloodypark birleştik NoWayOut şimdi adımız
  • PoP abicim denedik olmuyor.Heralde bu da şansa kalan bir yöntem gibime geliyor

edit: Yada ben zamanlamayı ayarlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 11 Mart 2007; 18:33:08 >
  • Sitedeki çoğu bilgi srotr'den alınmış Mr_CoWB0Y duymasınOrda bilgilendiecek kişi yoktur sanırsam.Oyunu bilmeyenler buraya takılıyorlar.sadece geyik muhabbet olur
  • Confirm'e basmakta fazla aceleci olmayın.Hiç girememektense 3 dakika beklemek daha iyidir
  • Sen hangi servere denedin yoksa populatedmiydi.girmio babele
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.