yeter ki girsin de mantığı falan sallayın girmesi önemli
giriyor yaw pazr günü saat kaçta girdim girmedin öncede uğraştım ama bu taktiği uygulayınca girdi 1 de olmassa 2. de giriyor kesin
nerde giriyo en az 10 kere denedim hiç birinde girmedi.
KANKALAR BİDE ŞUNU DENEYİN
1BİRİNCİ ŞİFREYİ YANLIŞ YAZIN AMA SON HARFİNİ ÖRNEK : D478SAED BÖLE OLACAK DENİN YANINDAKİ HARFE BAS D478SAEF BÖLE YAPIN İLK YANLIŞ OLDU İKİNCİYİ DOĞRU YAZIN %99 OYUNDASINIZ
Evet ArkadaŞlar Denedim Saat şu Anda 21:39 Server Alps Ve Herzamanki Gißi Crowded .
Tam 2 dakika 50 Saniye ßekledim ve Tekte Girdim. PrinceOfPersia TeşekkürLer . kim Nederse Desin aLdırma. kesinlikLe giriliyor. :D
evt
işe yaryıyor babel e her deneyişimde girdim 5 6 kere denedim. hepsinde işe yaradı 2 dk kadar beklemek gerekiyor çok beklemiyeceksin.
basen oluo basen olmuo
Hangi yöntem olursa olsun biz zaten gece kasarrız guıldcce ne lag oluo ne bişey ondan dert yok zaten babele 4 5 gibi hangi yöntemi yaparsan yap farketmez almıyo zaten PrinceOfPersia sendemi bıraktın gittin bizi???
yav bu taktikler sadece bende mi işe yaramıyor.
(ama bende kendime göre taktik buldum )
quote:
Orjinalden alıntı: Q_Q
Hangi yöntem olursa olsun biz zaten gece kasarrız guıldcce ne lag oluo ne bişey ondan dert yok zaten babele 4 5 gibi hangi yöntemi yaparsan yap farketmez almıyo zaten PrinceOfPersia sendemi bıraktın gittin bizi???
Bıraktın derken?Ben burdayım yav hiçbir yere gitmedim daha.Ama bu gidişle bana da bu forumdan ayrılma gözükuyor.Fazla derece de .... geldi bu foruma.(.... istediğiniz gibi doldurabilirsiniz)
bende de işe yaradı, c.tesi günü öğleden sona 2. denememde girdim, dier günlerde server crowded iken hep işe yaradı, bazen 1. denemede bazen 2. denemede ama işe yarıyor
ben bunu çojktab biliyorum vede sürekli griyor
quote:
Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia
Sitedeki çoğu bilgi srotr'den alınmış Mr_CoWB0Y duymasınOrda bilgilendiecek kişi yoktur sanırsam.Oyunu bilmeyenler buraya takılıyorlar.sadece geyik muhabbet olur
Bahsettiğin site tamamen bi amatör
Görsellik die bişiy yok adamın biri girmiş kendi bildiği şeyleri yazmış işte.zaten topu topuna 46 üyesi var
2 online 1 ziyaretçi yazıodu en son girdiğimde (1 ziyaretçi benim )
oyuna tekte girmek istiyosanız tek yapmanız gereken "image code" geldiği gibi yazıp confirm'e basmak
hepsi bu.....
çok hızlı olursanız 1. veya 2. seferde girersiniz eğer olamam derseniz o zaman mouse'u arkadaşınız kardeşiniz v.b gibi birine verin...
id ve pass'inizi yazdıktan sonra gelen kod pencersine yardımcınız tıklasın ve en fazla 3sn içinde yazıp confirm tuşuna basılmalı...
deneyin görün
Denemeden yazmam demiştim.Denedim ama olmadı.Bu şans işi.Herkes bildiği ve inandığı şekilde girsin. Bunun dışında bir yöntem denemesin.Denesede başaramayacak bence.İnsan inandığı sürece başarır.Neye inanıyorsanız onu uygulayın mutlaka başaracaksınız.Sözün özü bu.Ötesi boş.
quote:
Evet kardeşlerim sonunda çok güzel bir taktik buldum.Srofan adlı sitenin forumunda yazıyordu denedim gerçekten de tekte giriyor.Yapmanız gereken hiçbir şey yok sadece;
Id ve Şifreyi yazın kod geldiğinde kodu yazın ama confirm'e basmayın 2-3 dakika bekleyin.Ama kesinlikle en az 2 dakika bekleyin.Sonra confirme basın deneyin bakalım giriyor mu girmiyor mu!Şu an 4 defa denedim ve dördünde de girdi.Şans olsa üst üste 4 defa girmez.Deneyin ve sonra girip girmediğini buraya yazın
niye herkese söledin simdi biz giremeyecegiz yine
quote:
Orjinalden alıntı: Flex2oo8
quote:
Sitedeki çoğu bilgi srotr'den alınmış Mr_CoWB0Y duymasınOrda bilgilendiecek kişi yoktur sanırsam.Oyunu bilmeyenler buraya takılıyorlar.sadece geyik muhabbet olur
Bahsettiğin site tamamen bi amatör
Görsellik die bişiy yok adamın biri girmiş kendi bildiği şeyleri yazmış işte.zaten topu topuna 46 üyesi var
2 online 1 ziyaretçi yazıodu en son girdiğimde (1 ziyaretçi benim )
Girmezsin olur biter. Kimseye tabanca dayayıp,zorla gireceksin nen benim siteme demiyorlar.Madem sen de bir tane yap en güzelinden örnek olsun dğerlerine,Yıkıcı değil yapıcı ol.