Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ugraşmayın Böyle Şeylerle En İyisi Premium
  • Kim Hortlattı Gene Koyunu ya
    Tatik Maktik Palavra
  • Olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinheadtr -- 14 Temmuz 2007; 20:01:27 >
  • olum bu mesaj forum da çok verildi çok kötü sallamışın

• Denedim en az 4 dk bekledim girmiyorr.
  • PrinceOfPersia
    Konuyla ilgisi yok ama imzandaki Böcüğü gerçek sandım iki saattir kovmaya çalışıorm

EDİT:Oha Tarihe bakmamaışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 14 Temmuz 2007; 23:49:30 >
  • arkadaslar boyle seylere inanmayin server kapasiteleri 3000 kisidir ve 1 kisi cikmazsa bile oyuna giremessiniz boyle seylere inanmayin sakin(premium haric)
  • <Yeter artık birşey yazmayayım diyorum iyice suyunu çıkardınız.Konunun açılış tarihine bir bakın ondan sonra yorum yapın.Bu konu açıldığında PREMIUM yoktu.O zaman giriyordu.Kimse ben bu taktiği uyguluyordum diyemez.Artık yemiyor BOŞUNA UĞRAŞMAYIN.Boş lakırdı da yapmayın.Bu kadar çok seviyorsanız SRO'yu alın PREMIUM tekte girin.Adamı da dellendirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvz831

arkadaşlar siz hep yanlış deniyorsunuz oyuna giricekseniz küfür edicenksiniz örnek a.q gibi belki alır yani %120 alır.Birkaç
    örnek daha isterseniz senin gibi oyunun sro nun......................................................................................koyum...

Niye hortlatıyon ?
  • şakamısın sen?
    quote:

arkadaşlar siz hep yanlış deniyorsunuz oyuna giricekseniz küfür edicenksiniz örnek a.q gibi belki alır yani %120 alır.Birkaç
    örnek daha isterseniz senin gibi oyunun sro nun......................................................................................koyum...
  • quote:

Sen 12 yaşından büyüksen ben sana oyuna girecek premium'unuda kasacak botunuda yoksa çarınıda alıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

quote:

Sen 12 yaşından büyüksen ben sana oyuna girecek premium'unuda kasacak botunuda yoksa çarınıda alıcam..

Süpersin Bro.

• kafayı yemek üzereyim dün premium bitti silk aldım ama pre yüklemek için dünden bu saate kadar aralıksız girmek için uğrasiyorum olmuyor. Artık sıyırmak üzereyim silkroad'in resmi sitesinde azğıma geleni saymak üzereyim
  • Yazan üyemiz binbaşı hane bide forumda görmüşlüğüm yazılarını okumuşluğum olan bi kişi sen benden eskisin bu forumda yane bu zamana kadar çözemedinmi presiz bu oyun bize haram xD!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 16 Ocak 2010; 9:31:09 >
  • zamanında çalışırdı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accseller

Yazan üyemiz binbaşı hane bide forumda görmüşlüğüm yazılarını okumuşluğum olan bi kişi sen benden eskisin bu forumda yane bu zamana kadar çözemedinmi presiz bu oyun bize haram xD!

bi tarihe bakarsan
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.