Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nerisona

yaaa 3 dakka bekliceemee 3 dakkada 10 kere dener girerim hemde kesin deil geçen bekledim 3 dakka dc yedim bidaa bekledm bi daa dc bidaa bekledm 3.cüde girdim bekleme yoluyla tabii 10 dk eşittir 40 deneme ben 40 denemede kesin g,rerm

sen 3 dakkada image code cıkarabiliyonmu
  • ya bunlar saçam 4kez denedim 4 ündede girmedi biriside kod du ilk yanlış yazın sonra doğru yazın diodu denedim o da olmadı yani bunlar saçma

• bu şansla ilgili şanslıysan girersin
  • artık girmior !
  • hassiticker!ben de denemeliyim bak bunu ii oldu şimdi saolun SRO'cı kardeşlerim...
  • Şansa ve kişisine bağlı. tam 120sn boyunca beklemek ne gibi bir fayda yapar bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

artık girmior !

+1 evet artık dk tutmakta işe yaramıyor eskiden dolu molu fark etmiyor tek atıyordum zaman tutarak ama artık girmiyor ne yaptılarsa anlamadım.
  • 3 denemede giremiyorsa artık farklı taktik uygulicaz demektir.
    Ben şu aralar Rakion Online die bir zıpırtıya başladım pek girmiyom sro ya.. Ama her denememde tek tıka giriyorum..
  • ya giremiooooooom çıkmıyooooooooo

• quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

mantıklı gelmeyen hiçbirşeyi uygulamam saçmadır çünkü

%1000000000000000 katılıyom çok salakça bişi bence bide kesin giriyo fln yazmışınız yuh be ben 30 dk bekledim ndn girmedi cevabını ver o zmn bekliyom artık girmiyo fln yazmışnız hani kesin giriyodu ?? öyle aptalca şeylere inanmayın derim bekliyecekmiş bekliyemeciğme denerim almadı bi daha denerim 1 kere bekleme suresinde 2 kere denerim şans daha çok
  • Bugün 4 den beri bu yolu deniyorum....girmiyor...

Keşke elimde bir program olsa da bi ping attımmı Bütün Athens e DC yedirebilsem

Yanlış anlamayın....artık resmen dua etmeye başladık...İnşallah bağlantılarında bi aksaklık olur da komple dc yerler diye...
  • Bu yöntemin giriş yolu , anca siz bastiğinizda size gelen imagecodden sonraki image kodu yakalamaktir ki buda server cok dolu olduğunda imkansiz gibi birşey..

Oyuna girmenin çözümü ;

1-) 2 Client

2-) Çok hizli image code yazmak

2 Clientim yok diyorsan hizli yazmayi deneyin , ben msnden arkadaşlara yardim ediyordum bu konuda(Gelince code msnden bas diyordum)

ama bazilari art niyetim oldugunu düşündüğü için ( ki hiç bi alakasi olmadiği halde ) artik böyle yardim ediyim

diye yazmiycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krynn66 -- 4 Mayıs 2007; 20:40:53 >
  • ARTIK İŞE YARAMIYOO
    quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Evet kardeşlerim sonunda çok güzel bir taktik buldum.Srofan adlı sitenin forumunda yazıyordu denedim gerçekten de tekte giriyor.Yapmanız gereken hiçbir şey yok sadece;

Id ve Şifreyi yazın kod geldiğinde kodu yazın ama confirm'e basmayın 2-3 dakika bekleyin.Ama kesinlikle en az 2 dakika bekleyin.Sonra confirme basın deneyin bakalım giriyor mu girmiyor mu!Şu an 4 defa denedim ve dördünde de girdi.Şans olsa üst üste 4 defa girmez.Deneyin ve sonra girip girmediğini buraya yazın
  • girmiyo
  • gırmıyo bnm taktık daha ıyı
  • saoolll kard4eşimm
  • Haydaa ölmüş konuları niye hortlatıyonuz ki ? Bu taktik işe yaramıyo zaten eskiden oluyodu ... Konu KİLİT
  • NE YALAN SÖYLİYEYİM BENDE OLMUYOR
  • bende denedim girmedi ya.tam basıyom disconnetec mi ne yazıo ona basıomsonra oyundan atıyo neden oluyo nasılv düzelteyim şunu ya????
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaz

gırmıyo bnm taktık daha ıyı

arkadaşım senin taktik ne bana lütfen yardım et giremiyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.