Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN Bİ KERE GİRDİM OYUNA Bİ GEMİ ÇIKTI ORDA ANINDA DC VERDİNEDEN BÖLE UFF Bİ KERE GİREMEDİM OYUNA DAHA
  • o kadar taktiğin içinden bunda girdi
  • o kadar abartılcak bşi yok eet oyuna hızlı girosunuz ama )yok 6 .denişim tek girdim lafları palvra zati bu taktiği ilk keşf ednlerden biride benim...
  • quote:

emrex12 Tarih 19 Nisan 2007; 11:35:26
    doğru lan inanmayanlar s*kt*r gitsin
    dingonun ahırı deil bura dooru konus

BURAYA DİKKAT
    ya tamam bekleyince alıo dionuz ama basen almıo alın size 100 de 100 garanti verdiim bi yöntem kesin alıyo eminim hata bulamassınız bunda peki nasılmı sööle söölim image code gelince kalkıonu z pc nin basından gidionuz ya tv seyredionuz yada bişiler atıstırıonuz 12 15 dk sonra gelionuz codu yazıp girionus garanti diyorum arkadaslar
  • Demekki oyundaki Tek sorun oyuna girebilme
  • ewt oluoooo bende 3 defa art arda gırdımm
  • şimdi deneyecem.
    olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radionomy -- 22 Nisan 2007; 9:56:08 >
  • ARKADAŞLAR SAĞOLUN GERÇEKTEN TAK DİYE GİRDİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • Arkadaşlar bu yöntem işe yarar ama...

Şimdi size asıl meseleyi anlatayım. Oyun full iken siz oyuna girmeye çalıştığınızda zaten hata mesajına almaya hepiniz alışmışsınızdır. Onay kodu size geldiğinde anlayınki o an oyundan bir veya birkaç kişi oyundan çıkmış veya atılmıştır. Şimdi bir veya birkaç kişi atıldığında oyun güvenlik kodu geldi diyelim.

Eğer güvenlik kodunu ilk gönderen siz olursanız oyun sizi içeri alır diğerlerine dc verir. Demiş olduğunuz 3-4 dk lık bekleme süresi de ilk gelen onay kodundan atılan vatandaşların oyunu tekrar açmaya veya açtıktan sonra gelen güvenlik kodunu yazmaya çalışırken sizin yazmış bulunmanız ve confirm e bastığınızda en az BİR KİŞİLİK BOŞ YER olması halinde işe yarayacaktır. Yani server fullse yine çalışmayacaktır ( isterseniz değil 3-4 dakika 10 gün bekleyin server full ken giremezsiniz.)

Bence en iyi giriş yöntemi güvenlik kodunu en hızlı yazıp gönderme şeklidir. Yani eğer internet hızınız yüsekse grafik tabanlı güvenlik kodunu ilk siz göreceksiniz. Ardından klavyeyi kullanma becerisi geliyor ki burası en önemli noktalardan biri. Güvenlik kodunu hatasız ve çok hızlı biçimde yazıp "confirm" e tıkladığınızda yine internet hızınızla doğru orantılı olarak servera girmiş olduğunuz kod gönderilecektir. Server kodu onaylarsa ve serverda hala en az bir kişilik boş yer varsa oyuna girersiniz.

Burada belirtmem gereken nokta sizden kaynaklanmayan ( veya kaynaklanan ) internet hızınızın oyuna girişteki etkisidir. Yani genel olarak bir düşünecek olursak internet bağlantı hızı yüksek olan şanslı, Koreye yakın olan ülkeler şanslı...

• @By_ZerO

En sonunda be :( gözlerim yaşardı. Dediklerin tamamiyle doğru zaten bundan başka yöntem yok. Ama hala iler ileri ileri iler ve dahada ileri zekalar hala oyuna girmenin başka yöntemi var sanıyor :) Ha ayrıca artık bu şekil konular gündeme gelmemeli kanımca.
  • EVET OLDU
  • Ben öyle giriyorum arada işe yarıyor bazen yaramıyor şans işi...
  • doğru olabilir ama beeennn koyu beşiktaşlıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

lan bu image codun varya ben
    lan image codeda 3 kere yanlış yazdım.
    bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    adam lar ''i'' leri bi koyuyuo büyükmü küçük mü anlayamadım
    yarın geceye kadar giremicem ofh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar image kodu ingilizce tabanlıdır...yani büyük "İ" harfi ingilizcede yoktur...çıkan tüm "i" ler küçüktür , boşuna büyük "İ" yazmayın !...

• giremicem fln deme banada öle çıktı sonra bidaha denedim girdi bende anlamadım ama o yüntemle oyuna girmiuoooooooo
  • a.q girmiyo
  • YAW BEN BU TAKTİĞİ BİLİYOM 4DEFA BU TAKTİKLE DENEDİM SONUÇ :4/0 ÇÜNKÜ PAZAR GÜNÜYDÜ
  • biliyosun ama normaldede girmiyo
  • ya ben denedim olmuyo 2dkbekledim
  • Bu Taktik Eskiden oluyodu ama şimdi hemen giremiyosun denemen lazım baya
    Malum serverlar çok kalabalık oldu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.