Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 saattir giremiyordum alexander serverına şimdi gördüm bu başlığı 5dk bekledim garanti olsun diye hemen girid paylaşım için sağolun
  • 1)Arkadasın dediği doğru. Bu taktik ile girilio.
    2)Herkez tekte giremez. Girse orda crowded die bişey olmazdı.
    3)Tekte değil ama bu taktik ile herkez kolay girebiliyor.

Ben mesela 1 dk falan bekliom. 3. de girio.
    Kim bos yere konuyu acan arkadasa laf atmasın

Paylasım için saol kardes...
  • beyler turkey e-pin uygulamasından sonra bu taktik çalışmaz oldu mal mal bekliyodum pc nin başında
  • princeofpersia sen bunlara hiç takma sana dua etceklerine kınıyolar(bazıları)sen oyuna giriyomusun tmm bunu bizimle paylasman senin gercek bi insan olduunu gosteriyo gerisi yalan onmli olan oyun deil insanlık arkadaslar biraz saygı duyalım lutfen
  • forum üyemizi çalmaya çalışanlar boşa uğraşmasın benimde web sitem var ama ben kimseyi çağırmıyorum prince of persia sen onlara bakma kendi takıldıkları siteye çekmeye çaslışıyorlar
  • Ara Sıra Girmior Ama Genellikle Girior.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thankless -- 13 Nisan 2007; 16:38:34 >
  • konuyu horlatmayın yazmayın insin alta bzen oluo bazen olumo
  • @Batuhan15
    Bu Sroya Girme Yöntemi ile ilgili Bir Topicede Sen acmısıtn yani Bunlar senınde dusuncelerındı sımdımı fake oldu ha ?
  • Eskisi gibi işe yaramıyor cünkü oyun bottan gecilmiyor . Botlar manyaqlardan baslıyorr ben en son karakoramda gördüm. Lvlim(5x) oraya kdr görememe nasip oldu. Botlar sanki şirket gibi aynı giysilere sahipler hepsi female we hepsi int. Bazılarıda okcu( her wurdukları cr). Oyunda sadece botlar olsa yine crowded olur. O kdr söylüyorum abartı yok.
  • Evet bu taktiğe saçma olmuyor diyen olsada server'ların en yoğun olduğu zaman bile denedim tek tıkla giriyorum ama bazı günler 4 veya 5. denemeden sonra girebiliyorum.Paylaşım için sağol...
  • yaw ½ saat 1 saat bekliom yinede olmuo tamamen sans işi bos zamanı tutturcan
  • girmiyo kardeşim sizinki balına galiba çok muı bal yiyosunuz yaw
  • 10 kenere yazılmıştııı
  • Bu yöntem artık olmuyor, ben çok denedim genede girmedi
  • denedim girmiyo işte şanş işi
    quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Evet kardeşlerim sonunda çok güzel bir taktik buldum.Srofan adlı sitenin forumunda yazıyordu denedim gerçekten de tekte giriyor.Yapmanız gereken hiçbir şey yok sadece;

Id ve Şifreyi yazın kod geldiğinde kodu yazın ama confirm'e basmayın 2-3 dakika bekleyin.Ama kesinlikle en az 2 dakika bekleyin.Sonra confirme basın deneyin bakalım giriyor mu girmiyor mu!Şu an 4 defa denedim ve dördünde de girdi.Şans olsa üst üste 4 defa girmez.Deneyin ve sonra girip girmediğini buraya yazın
  • yaaa 3 dakka bekliceemee 3 dakkada 10 kere dener girerim hemde kesin deil geçen bekledim 3 dakka dc yedim bidaa bekledm bi daa dc bidaa bekledm 3.cüde girdim bekleme yoluyla tabii 10 dk eşittir 40 deneme ben 40 denemede kesin g,rerm
  • allah razı olsun kanka saol teke giriyom artık ama arada bir girmiyo
  • image code çıkmıyoki codeyi yazıp 2-3 dk bekleyelim
  • doğru lan inanmayanlar s*kt*r gitsin
  • ben bu taktiği daha önceden de biliydoum arkdaş yapıodu garantisi yok ama büyük olasılıkla oyuna alıyor.Denemekte fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.