ewt giriyo çoğunlukla şu anda girdim oyuna saol kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: batuhan15
lan bu image codun varya ben lan image codeda 3 kere yanlış yazdım. bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adam lar ''i'' leri bi koyuyuo büyükmü küçük mü anlayamadım yarın geceye kadar giremicem ofh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iler dağıma küçük olur
quote:
Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o
puhahah sizde gm olmalısınız
bnde 1 kere girmedi oama sonra hep alldı
EWET BU TAKTİK İİ AMA BAZEN TEKTE ALMIYO AMA İKİNCİSİNDE ALIYO
allah razı olsun çok saol
kodu 3 kere yanlış yazınca beni sadece 10dk bekletiyo
nasıl yani biriniz server dolu bazen olmuyo diyo .biriniz en fazla 2 de alıyo diyo. nasıl oluyo ykında deneyen varmı?
bu taktiği bilişyyorum ama bazen çok yoğun olduğunda almıyor örneğin şimdiii
confirm ekranı gelse onada razıyız
quote:
Orjinalden alıntı: t-R e X
mantıklı bir açıklaması olsa inanırım da ...
kardes bnde senin gibi diodum ama bi keresnde tam yarım saat urastım girmedi bole yapınca girdi
daha yeni girdim oyuna bi hayvana atack yaptım sona dc
BU İSİ KAC DEFA DENEDİM HİCBİRİSİNDE GİRMEDİ
ne girmesi giren işey yok ister 2dk ister 3 saat bekle olmuyooooor olmayacakta
kesilikle denicem kardeş bu konuyu başka bi arkda yazmmıştı sorun olmasın
yaws bu taktik eskiden oluyodu artık işe yaramıyor surekli deniceniz taktigi falan kalmadı artık oynun sallamayın
arkadaşlar sorun onda deil bende öyle giriorum ama ara sıra almıyor.. knight gibi bize tek tık program lasımm
%100 deil ama 95 girio eer iki üç kez uğraşıp zaman kaybetçeğinize bi kere bunu deneyin girin kendinize gelin
beyler benim taktik te buna benziyo ama ben windows a geri dönüp 6dk internette takılıyom ondan sonra confirm e tıklıyom giriyo isterseniz bide bunu deneyin.
ARKADAŞLAR OLUYO AMA ARTIK BİRAZ ZOR OLUYO
image code gelmiyor ki deniyelim abicim bu image code gelmeden önce oyuna daha rahat giriyodu şimdi şansına hem image code gelmesi lasım hemde oyuna girmen lasım eskiden bole bi dert yoktu of yaaaa