Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama sırf bu trafic yüzünden oyunu bırakcam 20 dk dır giremedim
  • ya ewet bu yöntemi ben biliom ama pek işe yaramıo oyun hafif doluyken girion bir kerkte ama pazar günleri saat 19:00---21:00 bu yöntemi uygulasan bile giremessin o günü sabah erkenden girip hiç çıkmamak.Ama DC yeme ihtimali çok oluo.PALAVRA bencede arada işe yarıo.
  • lan bu image codun varya ben
    lan image codeda 3 kere yanlış yazdım.
    bune yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    adam lar ''i'' leri bi koyuyuo büyükmü küçük mü anlayamadım
    yarın geceye kadar giremicem ofh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 22 Mart 2007; 17:15:12 >

• biliodum ama yine de saol denedim 3-4 kere biras önce cidden işe yarıo ama en az iki dakika beklein
  • ya yalan inanmayın böyle seylere 10 kere denedim bu taktigi hij girmedi
  • tmm ya inanan yapar ve neticeyi alır ama inanmayan kendi bildiği şekilde yapsın o bizi ilgilendirmez.
  • oha konuyu nerden hortlattınız yaw
  • yarım saatten fazladır girmeyi deniyorum olmuyo arkadaşın dediğini yaptım hemen girdi. Belki şansa olmuş olabilir ama yinede saol.
  • Oyuna girmenin herangi bir kesin yolu yokdur serverlar her 2 kişi boşalınca 1 kişiyi alır 1 kişi ise [GM] ye açılmış yerdir tek 1 yer ve kimin internet hızı yüksek ise onu alır şahsen beni hep tek tıkda alıor

• @susuvekuku .Her 2 kişi çıkınca 1 kişi alsa o zaman 10 tane GM olsa 10 oyundan sonra çıkış yapan sonrası boşu boşuna oyuna giremez.Çelişiyor yani.İnternet hızıyla alakası var evet bu taktik sana öncelik tanır.Şahsen ben artık 1 saat denemiyorum.Bu taktikle isteidiğim zaman giriyorum.İsteyen uygular istemeyen uygulamaz.Umrumda mı tabiki hayır.100 kişiden 80'i girmiş.Demek ki gerçekten doğru.Beceremezseniz o sizin hatanızdan kaynaklanıyor demektir.Sen zaten internet kafeden oynuyorsan oyunu denemene bile gerek yok.2048 bağlantıyı en az 20 bilgisayar kullanıyor.Sen servera lagdan başka hiçbir şey katmazsın.Adam seni alıp başına bela mı yapacak.Ne zamanki biraz yer açılır o zaman seni alır.Evden oynayan herkes bu taktikle rahatlıkla girecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 22 Mart 2007; 22:08:49 >
  • beyler ya oyuna tekte girmek için premium gibi bişey çıkıcakmı kore serverında böle bişey görmüşdüm preminmum die bişey bi bilgisi olan varmı
  • Artık oyun adamı deli eder hale geldi.Ne güzel 2 kanka devam ediyorduk oyuna.Adam şimdi arayıp Silkroadu bilgisayarından sildiğini soyledi 45 dakikadan beri girememiş delirip oyunu silmiş
  • acaip trafik var hacı paso c 1 verio image verification bile zor gelio bi restart lazım =/
  • bu taktiği uyguladım..bazen tekte girmesede 2. veya 3. denemelerde girdi
  • Bugün bu taktikelrin hiç biri yaramıyor.Çünkü full dolu nefes almaya yer yok.
  • bugün bi bu taktiği deniyeyim dedim saat 2de tuttu ama tabi herzaman olurmu onu bilemem
  • ARkadaşlarr bu taktiği pazar günü deneyin bakalım oluyormu ollmuyormu (CVP: olmuyor ) taktiklerle ilgisi yok arkadaşlar sadece gireceği tutuyor ve giriyor server fazlla dolu olmazsa giriyor crowded yazsa bile

=============TAKTİK BAHANE SİLKROAD ŞAHANE==============

• ya dediğiniz çoğu serveda olabilir ama sanırım o peşpeşe girenler babel e girmediler. Sanırsam şu an oyunun en kalabalık serverı babel. Ona deneyin bakalım kaç kere üst üste girebilceksiniz :)
  • bende denedim oluyor. server sparta.saat 7de ilkde girdim.tam 3dk bekledim.çok saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğrucu

ARkadaşlarr bu taktiği pazar günü deneyin bakalım oluyormu ollmuyormu (CVP: olmuyor ) taktiklerle ilgisi yok arkadaşlar sadece gireceği tutuyor ve giriyor server fazlla dolu olmazsa giriyor crowded yazsa bile

=============TAKTİK BAHANE SİLKROAD ŞAHANE==============

arkadaşla msn de karşılaştık pazar akşamı 21 00 gibi 45 kere denemiş girememiş ben bu taktikle tekte girdim ve en fazla 3. deneyişte giriyorum sanırım bağlantı hızıyla ilgili internet cafe den oynayanları genelde almıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.