Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bende baska sorun var 10 dk bir internet kesilio yaw kasamıyorum kaldık lvl 48 de pacific de basıo millet botter smilein anlamı var çözen çözer =)
  • girmiyo
  • Alps.Şimdi çıkıp gene deneyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

şimdi bende baska sorun var 10 dk bir internet kesilio yaw kasamıyorum kaldık lvl 48 de pacific de basıo millet botter smilein anlamı var çözen çözer =)

aynen ya net acayip yavaş habire kesiliyor
  • Bu arada Hillary Duff değilmi o yav yoksa seni kız mı sandıları
  • kım kız sanmıs gönder yanıma Hilary duff o tabiki
  • arkadaşlar bende mi var o zmana bieşy sabahtan beri dc olyuroum zor giriyorum ve bu yöntemle 7. dneyişim ve yine girdi
  • Gene girdim 8 oldu üst üste
  • Tam 5 dk bekledim bastım sonuç yok size yemin edebilirm ki tam 4.5 saattir dc oluyorum.Bir kere girdi m tam daha herşey tam gözükmeden internet koptu klavyenin entır tuşu çıktı şu an

edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 11 Mart 2007; 18:45:43 >
  • pacifce girmeyi deneyecem ama max 2 dk dc olmadan durabiliyorum xD bi denesene PoP
  • bende olmadı ama paylaşım için saol
  • downhag south gate'de savaş var durun 1 sn
  • olmadıbidaha denicem
  • Bence sen buraya gelwww.srofan.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

Hereticdeydim biz vatican karsinom ve bloodypark birleştik NoWayOut şimdi adımız

evt biliyorum bende gelecegim NoWayOut a ama 3 gün olmadı daha VATICAN dan çıktıgım
  • Aga ben geranti olsun die 2.5 saattir bekliyorum daha beklemem lazımmı, ekrana bakmaktan şaşı oldum, canım sikıldı topitopik açtım

help me plsss
  • muahahahah ben de 4 dk bekledim şimdi basıom confirme

edit:

1.de almadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 11 Mart 2007; 19:55:11 >
  • redsea da olmuyor dostum ama yine bilgi için saol
  • spr ya çalışıyo
  • Serverlar Full olmasına rağmen 20:47'de kodu girdim.20:51 de confirm yaptım.GİRDİM OYUNA
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.