Şimdi Ara

oyuna yeni başladım yardımınıza ihtiyacım war beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar knight online den geldim buraya %49 yüklüyorum önerileriniz nelerdir acemeyim hiç oynamadım bilgimde olmadı yardımıza ihtiyacım warda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaTIC10000 -- 17 Aralık 2006; 12:10:23 >

• başlangıç rehberi ile üst onu var craft in game guide die onları bi oku.gene bazı yerlerde karasızlığa düşersen sor buraya. burda kişisel zevk mesela bu oyun üst konudaki characterler kısmını flan oku. ona göre bi karar vwerirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

başlangıç rehberi ile üst onu var craft in game guide die onları bi oku.gene bazı yerlerde karasızlığa düşersen sor buraya. burda kişisel zevk mesela bu oyun üst konudaki characterler kısmını flan oku. ona göre bi karar vwerirsin

tamam takılırsam sorarım
  • oyunun ana şeyleri ko gibi adam seç char yani lvl kas item topla geliş. mantık tür aynı. sadece char seçerken felan kişisel oluyo job flan o yüzden bi oku dedim ko da battle priest en süper derdim ama burda diyemem oyuncuya ve iteme kalmış anltabildimmi?
  • hero online başlangıç rehberini okudum baya bi bilgim oldu genel konuda arkadas sabah başladı o bana yardım eder . Bu arada nasıl pm atıyorduk?
  • sol ltta normal fln ayzıyo ona tıkla whisper de. ! boşluk bırak pm atcğın kişinin adı boşluk yazacağım mesaj yaz bide u ya basıp hro messengere ekle. normal msn gibi bişey konuş ordan
  • BEnce Basla Derim Oyun Cok Guzel :)
    1 hafta 2 gundur oynuom bugun lag yuzunden kasamadim yoksa 46 47 rahat olurdum :)
    Telekom iste bize haram edio bole oyunlari bazen
    Valla Dragon1 ve Dragon4 Serverlerinda oluorum burdan Nickini Ver yardimci olmaya calisaim Bildigim Kadar ama para ve party isteme cunku bendede yok
    Bu Arada Nickim UzayLi oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcesmeli -- 17 Aralık 2006; 0:30:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ben blade - assasinim memnunumda silaha kdr str vermeyi düşünüom sora ful int gitcem 35 de dex verdik mi tmm :d dimi doru mu beyler asyouwish ?
  • ben mızrakçı str ci oldum lwl im 6 henus bişi soracaktım nerden pet alabilirim?

biraz npc dolaştım ama bulamadım
  • arkdaslar dowland edicem orda 3 dowland bolumu var 3 nude dowland edicem deilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@LiCi

arkdaslar dowland edicem orda 3 dowland bolumu var 3 nude dowland edicem deilmi?

ben donwload.com dan indirdim anlatayım
    www.donwload.com un karşısındaki donwloada bastım sonra
    cıkan sitede bi daha donwloada bastım tak indirme ekranı karşımda kurarkende girerkende sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaTIC10000 -- 17 Aralık 2006; 12:17:24 >
  • ya arkadas ben dowland ediyodum %61 de takıldı sonda flash programında dowland ettim hemen indirdi sasırdım o ninen bisuru seyi bi dosyaya attım ama kurulcak bisi bulamadım o yuzden dier 2 sinide indircem İssallah olur ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@LiCi

ya arkadas ben dowland ediyodum **** de takıldı sonda flash programında dowland ettim hemen indirdi sasırdım o ninen bisuru seyi bi dosyaya attım ama kurulcak bisi bulamadım o yuzden dier 2 sinide indircem İssallah olur ya

hepsini indirmeye gerek yok sadece farklı sitelere update edilmis oyun ben sadece üsttekini indirdim tıkır tıkır oynuyorum

bu arada pet nasıl alınıyor ve party nasıl kuruluyor help yeniyim çözemedim onları
  • Party icin 1 dan olman gerekıor.Adamın ustune ctrl+ sol tıklayıp partye bas kabul ederse kasarsınız.Pet e gelınce sana black wolf veya black bear verebılırım nıck Mandrollen
  • party lvl 1 dede kuruluyo 1dan olmasına gerek yok.. ama bence party yapma kolay kasamazsın.. exp ler bölünüyo dier oyunlardaki gibi artmıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 19 Aralık 2006; 20:11:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.