Şimdi Ara

Oyuna Yeni Başlayanlar Yada Başlamak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun 15.08.2014 te Battlechest + MoP 40 Liraya düştü indirimin ne zaman biteceğini bilmiyorum
    Oyuna yeni başlamak isteyen yada başlayan arkadaşlar, Kazzak-EU da oynayan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.Yeni bi guild kurduk ve büyütmeyi planlıyoruz.Core grup olarak 7 kişiyiz ve bunu 10 tamamlamak istiyoruz.
    yeni başlayacak yada başlamış arkadaşlar RaF yada diğer şekillerde yardımcı olunur.
    Ayrıca oyunu uzun süredir almak isteyip , doğru anın bu an olduğuna karar veren arkadaşlara en ucuz nasıl edinebilecekler konusunda yardımcı olunur(Battlechest + MoP 60 TL den fazla değil daha fazlasını vermeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 16 Ağustos 2014; 8:26:41 >

• Guild ismi nedir?
  • Guild ismi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acark

Guild ismi nedir?
    Martyrs Kazzakta yeni kurduk ama 25 lvl
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

Martyrs Kazzakta yeni kurduk ama 25 lvl

Alıntıları Göster
    Oyun an itibariyle 40 Liradır(Battlechest + MoP) başlamak isteyenler için cazip bir an eğer RaF yapacak arkadaşınız varsa durmayın öbür türlü bizim şu an RaF yapmaya vaktimiz yok ama yapacak insan çok bulunur onun dışında 40 liraya nasıl alacağınız konusunda da yardımcı oluruz
  • quote:

Oyun an itibariyle 40 Liradır(Battlechest + MoP) başlamak isteyenler için cazip bir an eğer RaF yapacak arkadaşınız varsa durmayın öbür türlü bizim şu an RaF yapmaya vaktimiz yok ama yapacak insan çok bulunur onun dışında 40 liraya nasıl alacağınız konusunda da yardımcı oluruz

Alıntıları Göster
    40TL nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

40TL nerede?

30TL mop 4€ battlechesthttp://forum.donanimhaber.com/m_84126060/tm.htm 42-43 TL ye alırsın işte
  • ben uzun zamandır oynamak istiyordum biraz araştırma yaptım ve burayı buldum bir soru sormak istiyorum wow bir ara aylık ödemeyle oynanıyordu şimdiki sistem nedir?
  • deadhunter D kullanıcısına yanıt
    hala öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

hala öyle
    Türkçe dil desteği gelmedi şu oyuna kaç senedir hikayeyi anlamadan oynayasım gelmiyor siftahı yakında yapacağım ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Türkçe dil desteği gelmedi şu oyuna kaç senedir hikayeyi anlamadan oynayasım gelmiyor siftahı yakında yapacağım ama :)

Alıntıları Göster
    Hocam hikayeleri şu linkten takip edebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_96047974/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 17 Ağustos 2014; 10:52:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

ya cinematic trailerlar dışında çokta kasmaya gerek yok ama cinematicleri baya hoş oluyor :D
    ama cinematicte hep 1. Diablo benim için :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

ya cinematic trailerlar dışında çokta kasmaya gerek yok ama cinematicleri baya hoş oluyor :D
    ama cinematicte hep 1. Diablo benim için :D

Alıntıları Göster
    bedava olmuş piyasa :)
  • 4 euro kalkmis. Gittigidiyor dan 30 tlye battlechest+mop ta 9euroya aliniyor. Su kampanya bitmeden almak lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

4 euro kalkmis. Gittigidiyor dan 30 tlye battlechest+mop ta 9euroya aliniyor. Su kampanya bitmeden almak lazim.
    Beyler ben wowa tekrar başlamak istiyorum hesabım donmuş durumda şuan Heroes of the storm'da takılıyorum.

Bu prepaid cardı nasıl alabilirim?

Usd-Euro alsam fark eder mi?

Ve tavsiye edebileceğiniz satın alabilceğim siteleri linkini atabilirmisiniz...

Malum şuan 2.88 euro an itibariyle 2.1 usd
  • Oyuna 3 yıl ara verdim aldıktan birkaç gün sonra indirime girmiş
  • quote:

4 euro kalkmis. Gittigidiyor dan 30 tlye battlechest+mop ta 9euroya aliniyor. Su kampanya bitmeden almak lazim.

şu an baktım hala 4€ battlechest
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

şu an baktım hala 4€ battlechest

Hocam bende niye öyle gözüküyor ya ? Bi link atabilir misiniz ?
  • quote:

Oyun 15.08.2014 te Battlechest + MoP 40 Liraya düştü indirimin ne zaman biteceğini bilmiyorum
    Oyuna yeni başlamak isteyen yada başlayan arkadaşlar, Kazzak-EU da oynayan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.Yeni bi guild kurduk ve büyütmeyi planlıyoruz.Core grup olarak 7 kişiyiz ve bunu 10 tamamlamak istiyoruz.
    yeni başlayacak yada başlamış arkadaşlar RaF yada diğer şekillerde yardımcı olunur.
    Ayrıca oyunu uzun süredir almak isteyip , doğru anın bu an olduğuna karar veren arkadaşlara en ucuz nasıl edinebilecekler konusunda yardımcı olunur(Battlechest + MoP 60 TL den fazla değil daha fazlasını vermeyin)

Hocam horde-ally fark ediyor mu oyunda ben yeni başlıcam Kazzak-eu'da yanınıza gelsem sıkıntı olur mu??
  • Bugün bende 14 euroya 2 paketide alıp başladım. İninal kart ile aldım, sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.