Şimdi Ara

Oyuna Yeni Başlıycam Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bayanlar oyuna bu gün başlıycam şu anda download ediyorum ve önerileniriz nedir fikir sahibi olmak için soruyorum daha önce bu tarzda pek oyun oynamadığımdan dolayı pek bir bilgim yok. saygılar..

• Yükleme
  • mürettebat yüzde yüz olana kadar ve tankın tüm parçalarını açana kadar defansif oyna, en önden gitme, savaş sonuna kadar hayatta kalmaya çalış iyi yer tut saklanmak için çalıları kullan üst seviye tanklara hasar vereceğim diye riske girme.
  • bunlara böyle akıl veriyorsunuz adamlar spot tank açıyor(t-50-2,t71 v.s.)
    gidiyor ondan sonra çalıların içine pusuyor...eee ondan sonra uğraş artık
  • Reklamlara vs cikiyor guzel mi tavsiye edermisiniz yani baslama diyenler olmus sebebi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLARE KALOS

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

Reklamlara vs cikiyor guzel mi tavsiye edermisiniz yani baslama diyenler olmus sebebi nedir

şimdiye kadar oynadığım en güzel ve kapsamlı oyun.
    başında sabahladığım ve kalkıp işe geldiğim günler dahi oldu.
    bireysel bir oyun değil. takım oyunu ve takım üyelerini sen secemiyorsun. bu yüzden bikaç kişinin hatasının ya da çömezliğinin bedelini tüm takım üyeleri ödemek zorunda kalıyor.
    4. sınıf bir tankı server 6 ların hatta yedilerin bulunduğu haritaya atıveriyor. hadi uğraş artık. ne saklanacak yer var ne de vurduğunda parçalanacak bir tank var ortada.
    yazdıklarımı boşver sen oyunu indir ve dene
    kararını kendin ver

Gayet guzel anlattin deniyecegim tesekkurler

• Yaz vakti tum vaktimi harcayip daha sonra biraktigim oyun. Saglam bir mouse almabi oneririm. Vurunca kirilmasin. Ayrica oyunu zevk icin oyna. Ciddiye alirsan,zevk icin oynayan adamlari gordukce iyice sinirlenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warcraft 3 yeni başladım yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yeni başladım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.