Evet arkadaşlar üniversite tercih dönemi bitiyor yarın .Bende tercihlerimi yaptım ve online oyun oynamaya(uzun soluklu) karar verdim.Wow u oynamayı tercih ettim çünkü oyuncu yaşı ve emeği olarak bu oyunu sectim.oyun ile ilgili ssorularım olacak.oyun için cd key gerekiyormuş heralde pek anlamadım.Rehberleri okudum ama anlamadım.Oyunu direk internet kafeden ceksem sorun olur mu?Oyun aylık nekadar?Oyundan zevk alır mıyım?Oyun içi yardımlarınız bekliyorum.Oyunun boyutu toplam kaç gb?Acaba pc kalırır mı diyede şüpheliyim.Hayırlısı bakalım.
Not: Satın almak için acele etme, her paketin son seviyesine ulaştığında sıra sıra satın almanı tavsiye ederim.
CD Keyleri satın aldıktan sonrahttp://eu.battle.net/en/ adresinden kendine bir Battle.net hesabı yaratmalısın. Bu hesabı yarattıktan sonra satın aldığın Keyleri sırası ile aktive etmelisin.
Zaten Keyleri girdikten sonra sana güncel oyun clientini indirmek için bir link verir. Açıkçası internet kafe gibi paylaşılan bilgisayarlardan client almanı tavsiye etmem, pek çok soruna neden olabilir. En iyisi temiz ve sade bir kurulumdur.
Oyun aylık 13€ fakat Gittigidiyor gibi sitelerden 2 aylık oyun süresini 49 TL gibi bir fiyattan edinebilirsin.
Oyundan zevk alıp almaman sana bağlı. Kişisel bir sürü görüşe yer verilebilir. Normal bir MMORPG oyunununda yaptıklarının 2-3 katını bu oyunda gerçekleştirebilirsin. Zaten MMORPG türüne aşina isen oyundan zevk alman kaçınılmazdır.
Oyunun boyutu şu an benim bilgisayarımda 25Gb olarak gözüküyor.