Oyunbros noob ya gravesin q su duvardan gecmiyo diyoruz tamam diyo oyunda ondan sonra 5 6 kez yine duvara atiyo ben psikololu daha cok seviyoum
quote:Orijinalden alıntı: C9 EschallerOyunbros noob ya gravesin q su duvardan gecmiyo diyoruz tamam diyo oyunda ondan sonra 5 6 kez yine duvara atiyo ben psikololu daha cok seviyoumyayıncı olarak tabi ki psikolol
quote:Orijinalden alıntı: sanalpenceeyayıncı olarak tabi ki psikololAlıntıları Göster hasar takası :DDDDD
quote:Orijinalden alıntı: -Reikokuna hasar takası :DDDDD Psikolol diyenler muhtemelen hiçbirşeyi anlamayanlar adam resmen anlama ozurlu beni izleyenler diyip herşeyi açıklıyor
quote:Orijinalden alıntı: Too GreedyIkisi de çok kötü oyunbros tabii ki psikolol tamamen saçmalıktan ibaret ve hiç samimi gelmiyor bana yapmacık olduğu çok belli.
quote:Orijinalden alıntı: HeyeaPsikololun o kadar gicik bi konusma tarzi var ki dayanamiyorum kapiyorum hemen. Togi galp İkisinide izliyorum takip ediyorum ikiside güzel yayıncı ve youtuber bana göre
Bir kişini velet olup olmadığını anlamanın bir yolu Yhaa bunun videoları çok eğlenceli diyorsa %100 velettir.
quote:Orijinalden alıntı: Minato NamikazeBir kişini velet olup olmadığını anlamanın bir yolu Yhaa bunun videoları çok eğlenceli diyorsa %100 velettir.neco abi tabikide