Şimdi Ara

Oyuncu Bilge Arkadaşlar İçeri...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sizden Ricam Şudur Ben Single Player Oynaya Bileceğim League Of Legends Veya Moba 2 Gibi Oyun Aramaktayım Uzun Zamandan Beride Arıyorum Ama Bu Oyun Ne Türe Girdiğini Bilmediğim İçin Zorlanıyorum Ve Bulamıyorum Bir tane Bulabildim Oda Demigod Ve Beğenerek Oynadım Bana Bu Tarz Oyun İsmi Veren Arkadaşlar Bekliyorum Siz Benden Daha İyi Bilirsiniz... Her gün Takipte Olacağım

Oynamayan Arkadaslar Varsa Mutlaka Oynasınlar Cok Zevkli Hele Multiplayer Cok Farklı...
    Demigod Trailer...

• Torchlight
    Magicka

Tek kişi ne kadar zevkli olur bilemem.
  • Çok Teşekkürler Ama Benim Aradığım Oyun RPG gibi ilerlemeli değil Lol gibi dota 2 gibi oyun Demigod Gameplay'ını izlerseniz anlarsınız yada lol dota2 yi biliyrsanız ilerlemi istemiyorum karşılıklı saval Aynı lol dota gibi tercihim ondan yana yoksa ilerlemi cok var bende :) Genede Teşekkürler Herhalde Bu Tarz Oyun Yok :D
  • Quizy Q kullanıcısına yanıt
    Video güzelmiş.
  • Videoyu beğendim :)
  • Oyunda Cok Güzel Arkadaslar Oynamak İsteyen Varsa Oynasın Kaçırmasın İnternetiniz Olmadıgında Zevkle Oynayacagnz ve varsada internet baglantılı oynarsınz arkadaslarınızla bu tür oyun yokmu bilen :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.