Şimdi Ara

Oyuncu koltuğu(CS:GO) CALİTTE vs XDrive Kilo:150 Boy:190 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
12.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncu koltuğu(CS:GO) CALİTTE vs XDrive Kilo:150 Boy:190

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim merhaba,

Paz ın turnuvalarda kullandığı koltuk dx racer sanırım. twitter dan ona ulaşıp ona da sorabilirsin aslında. Turnuvalarda çok fazla aşırı kilolu çocuk var. Onlar da dx racer falan kullanıyorlar.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Treth kullanıcısına yanıt
    Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar marka veya görsel bi takıntım yok. Benim kilomu taşıyacak en kötü koltuk şuanda bin liradan başlar ayrıyetten rahatlık açısından istiyorum oyuncu koltugu yani bi nevi mecbur gibi bişeyim. 55 cm olsa kıç kısmı sıgarım gibime geliyor.

Bide siz oyuncu koltugu olan arkadaşlar veya benzeri bi koltuga sahip olan insanlar bişe sormak istiyorum. Kolunuzdan destek alarakmı oynuyorsunuz yoksa destek almadan direkt masanın boyuna uygun şekilde koltugu ayarlayıp hiç destek almadan koldanmı oynuyorsunuz?(CS GO oynayanlar için sordum bu soruyu sadece)
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    99 yılından beri bu oyunu oynayan, hatta o dönemlerde oldukça da iyi seviyede oynayan şimdi de keyfe keder oynayan birisi olarak şunu söyleyeyim. sandalyenin kolluğunu hiç kullanmadım. Masam hep geniş oldu. klavye ile kollarım aynı hizada ve masadan destek aldım. en rahat ettiğim şekil bu. ama ben bilekten oynuyorum. Koldan oynayan arkadaşlar farklı şeklide destek alabilirler.
    Büyük ihtimalle yüksek bi dpı yada yüksek bi sensiniz vardır bilekten oynuyorsanız. ben 800 dpı ve 1 sens oynuyorum. Koldan oynamaya mecburum. Asıl merak ettigim koldan destek alacak olursak bizi kısıtlayan bişe olurmu ?Yani koltuk destegi rahatsız edermi ? Yoksa en iyisi düzgün bi mesafe ayarlayıp tamamen kol oynayışımı yapsam onu merak ettim.
    800 dpi 1.4 sens ile oynuyorum. Aim raw açık.

koldan veya dirsekten destek almak tamamiyle kişiyle alakalı. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle kullanırsınız.

Benim olayım biraz uzun süreli alışkanlık ve tecrübeye bağlı.
    sadece aim olarak diyorsanız evet aimi alırken bilekten destek alırım bende sadece kol calısmam ama sağa sola anlık cevirmelerim koldan oluyor genelde aimi spreyi biraz koldan biraz bilekten yapıyorum. ama dediginiz ayarlarda sadece bilek zor biraz
    custom mouse acceleration ı 1 yaparak aim almayı dene. daha az hareketle daha çabuk dönebiliyorsun.
    Fare ivmesindenmi bahsediyorsunuz? Ben o özelligi açtıgımda mousu kaldırıp indirerek oynadıgım için alışamadım ben o ayara
    Fare ivmesi evet. aim maplerde biraz ısınırsan alışırsın. Daha rahat edersin.
  • O paraya oyuncu koltuğu alacağına git kanepe al,kanepeden cs oyna sığarsın rahat rahat.
  • Kanepeler boy olarak ayarlanamıyor dostum kendine göre ayar yapamıyorsun
    peki ivmenin hasasiyeti diye bi olay varmı ? aim maplerde varsayalım ısındım maçta bi hata yaptım. cok büyük suclarım be kendimi :D
    açtım ve deniyorum suanda
  • Ben de 128 kiloyum ama kiloma göre çok küçük bir popom var. Göbek mahvediyor her şeyi. Siz galiba süper morbid obeziteye doğru ilerlemek niyetindesiniz. Ben kilo vermek istiyorum, çok yiyorum, neyse ki kilo da almıyorum pek. İç organlarımdan korkuyorum. Sizin iç organlarınız iflas edebilir böyle giderseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    custom mouse accelerator ı 1-2-3 yapabiliyorsun. 1 en hızlısı 2 orta 3 en ağırı.

ama normalde 1 kullanılır. zaten ani tepkilerde hızlı döndüğü için normal hareketlerinde sorun yaşamazsın.
  • Sadun Mermerli S kullanıcısına yanıt
    valla sonradan dank eden bi kafa yapısına sahibim hocam benmde kıcım fazla büyük degil zaten rahat etmem acısından 40 cm küçük geliyor-- XDrive kasırga modelinden bahsediyorum.bende 150 de sabit kaldım dahada cıkmıyorum 7 yaşından sonra kilo almaya basladım normalde kuru kemiktim ben :D iç organlara gelecek olursak hayırlısı olsun ya allahım korusun daha ne denirki ? biliyorm yanlış düşünüyorum ama şuanda durum bu yani spor yapmak hep aklımın bi ucunda zaten bi gün olacak eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

valla sonradan dank eden bi kafa yapısına sahibim hocam benmde kıcım fazla büyük degil zaten rahat etmem acısından 40 cm küçük geliyor-- XDrive kasırga modelinden bahsediyorum.bende 150 de sabit kaldım dahada cıkmıyorum 7 yaşından sonra kilo almaya basladım normalde kuru kemiktim ben :D iç organlara gelecek olursak hayırlısı olsun ya allahım korusun daha ne denirki ? biliyorm yanlış düşünüyorum ama şuanda durum bu yani spor yapmak hep aklımın bi ucunda zaten bi gün olacak eminim

Ben sporla uğraşıyorum aslında ama kilo vermeye yönelik sporlar sayılmaz. İç organlarımıza sahip çıkalım dostum, kola falan içmeyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bak 140 kilodan 120ye düşmüş biri olarak söylüyorum. Millete kısmışsın ama haklılar. Fazladan her 10 kilo senin hayatından 5 seneni çalar. O kiloyu vermen lazım. Sağlık sorunları üst üste biner bir anda. Belki de binmiştir, bilemem ben.

Günde 30 dakika yürüsen bile ayda 5 kilo verirsin. Çok fark ediyor 5 kilo bile inan bana. Aşırı kilo diyabetten tut körlüğe kadar hastalık çıkarıyor. Bende de çıkıyordu az daha ondan söylüyorum bunları.

Hayat senin, kimse seni burada aşağılamıyor. Benden hem dertdaş, hem doktor (olacak inşallah) tavsiyesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.