Şimdi Ara

Oyuncu koltuğu(CS:GO) CALİTTE vs XDrive Kilo:150 Boy:190

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boyum 190 kilomsa 150. Benim yerimde olsanız ki bu biraz zor..Cünkü cogunuz zayıf ve kilolu insanların neler çektigini bilmezsiniz çoğu konuda. Ama ufak bi empati kurabileceginizi düşündügümden buraya konu açma ihtiyacı duydum cünkü diger açtığım konularda cevap alamadım. Online sayısı daha fazla diye bide Konu dışına başvurayım dedim.
    https://calitte.com/urunler/oyuncu-koltugu/samurai-yesil/ Bu koltuğu tercih edebilirim, sebebiyse şu; aradıgımda kiloluyum dedim ve kilomu söyledim boyumu söyledim vesaire bunu önerdiler. Ve XDrive a göre oturma genişligi cok daha iyi geldi bana. Kıçım zarzor sığsa bile daha rahat edebilecegimi düşündüm. Kıç koyma kısmının 53 cm oldugu belirtilmiş

Bu koltuguysa seçmemin nedeni kilolu insanlar için özel yaptıklarını söylüyorlar fakat şöyle bi durum var kıç koyma kısmı 40 cm. Yani 90 kilo ve üzeri oldugunu belirtmişler ama benim gibi 150 kilo veya 130 120 kilo olan insanların imkanı yok kıçı sıgmaz abi buna. Deneyen 130kilo ve üzeri olan bi arkadaşınız bu koltuga sahipse beni yönlendirsin özelden birebir bi sohpet etmek isterim kendisiyle. Cünkü görüntü olarak cidden daha şık duruyor.

Evet bu konuyla dalga geçilirse sorun degil geçilsin.Ama emin olun umrumda degil dalga geçenler. Tavsiyesi olanlar içinde teşekkürler.Bilindik tavsiyelerden bahsetmiyorum (KİLOVER)
    Konumuz koltuk

• Konuyla alakası yokmu yav kimsenin
  • o koltuğa o parayı vereceğine spor salonuna yazılsan sağlam vücut yaparsın 150₺ ye de bi ofis koltuğu alırsın
  • Kucuk donen sandalye ve kucuk, tahta yemek masasi aldim odama, gunde 23 saatte oyun oynasam rahatim. Ustun irk oldugum icin boy-kilo oranim elverisli herseye tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 13:11:10 >
  • 150 kilo ney lan

• Bunun yerine spora yatırım yapman vücudun için daha mantıklı olur.saatlerce csgo oynaman iyi durumda olmayan vücudunu daha da bozabilir.fit bir insan bile bilgisayar başında düzenli olarak saatlerce kalınca dengesi şaşıyor.kendinize yazık etmeyin derim.internrttr bolca sizin kilonuza yakın rakamlardan 60-70 kilo veren insanlar mevcut onları araştırmanızı tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koltuğa o para verilir mi hiç ya. biraz kendine saygın olsun. çık evden spor salonuna yazıl kilo ver. adam cs go oynamak için 2000 tl ye koltuk alacak şaka gibisiniz. bu kadar yıkık olmayın.
  • 150 kilo olmussun hala kicini yayip cs go oynama derdindesin. bu nasil bir kafa anlamiyorum arkadas

• Boyum 187cm kilom 80.

Ne yaptiniz,kendinize nasil bu kadar zarar verdiniz.

Koltugu birakin ivedilikle bir saglik kuruluna basvurun.Spor ile olmaz ise mide cozumleri ile o safralari atiniz.

Kolay gelsin,sabir versin.

• Adam 150 kilo hala oyun oynayıp asosyal olma peşinde.

• İyi ki konumuz koltuk dedik arkadaş şimdi ben size burda oturup sorunlarımı veya sosyal olmamamın sebebinimi anlatayım beyler? Konumuz koltuk diye okadar belirttim yani. Konu dışının şu yaptıgına bak abi. Harbiden konunun dışında bahsediyorsunuz herşeyden.
  • Size güvendim belki 1-2 tanesi cıkarda bildigi bişe vardır diye paylaşır dedim konuya cevap yazan olmadı başta isyan ettim pişman ettiniz çok sağolun.
  • Bu konuyu görüpte gelen benim gibi kilolu olan bi arkadaş varsahttps://oyuncukoltuk.com/urun/comodo-oyuncu-koltugu/ şu koltugu alabilirsiniz
  • Kilolu=asosyal
    böyle bi kural yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dxracingler 1200 falandı şimdi çakmaları o fiyattan pahalı olmuş vay be
  • O tür koltuklarda rahat etmen zor. Tavsiye etmem daha geniş bir şey al

• O koltukta o fiyatı gerektirecek hiç bir şey göremedim. Alma.

Birde kilolu isen o tür koltuklar yerine ofis malzemeleri satan yerlerde geniş koltuklar var. yönetici koltuğu makam koltuğu vs. şeklinde.

Bende o türden bir yönetici koltuğu kullanıyorum tavsiye ederim. O tür ürünleri istanbul çağlayan gibi ofis malzemelerinin toplu satıldığı yerlerde bulabilirsin.
    www.hepsiburada.com
    Şen Metal Kupe Siyah Yönetici Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/sen-metal-kupe-siyah-yonetici-koltugu-p-HBV00000BAHQB

www.hepsiburada.com
    Büromotto Uzay Ofis , Müdür ve Yönetici Koltuğu - Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/buromotto-uzay-ofis-mudur-ve-yonetici-koltugu-siyah-p-HBV00000BGV0Z

www.hepsiburada.com
    Adore Manager Trend Sentetik Deri Yönetici Koltuğu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/adore-manager-trend-sentetik-deri-yonetici-koltugu-vlt-180-sc-1-p-OFISADRVLT180SC1

gibi.

Ben en alttakini kullanıyorum mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Ekim 2018; 18:40:7 >

• Koltuğu yan çevir.

• Cok ciddiyim bir koltuga 2 bin lira verecgime baya bildigin tv koltugu alirim masanin altina girebilecek gibi. Cekerdim kolu ayaklari da uzatirdim mis.

Abartiyorsunuz bu isleri benim kuzen siki bir wow oyuncusu. Gunduz turkiyedeki gece amerikadaki arkadaslariyla gunde 16-17 saate yakin wow oynardi eskiden. Senelerce uzerinde oynadigi sandalyede ben bi yemek boyunca zor otururdum. Biraz abarttigimizi farkettim. İkeadan uyduruk bi sandalye aldim 7-8 senedir kullaniyorum gayet rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.