Şimdi Ara

Oyuncu koltuğu(CS:GO) CALİTTE vs XDrive Kilo:150 Boy:190 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam demişki empati yapın kilolu insanların çektiğini anlayın vs demiş ama kilolu olmanın kendi seçimi olmasını idrak edememiş galba eğer o kilo'yla muhtemelen sağlıksızlığın dibine vurduğun halde g-t yayıp oyun oynamak için 2k'lık koltuk arıyorsan tepkileride çekiceksin spor salonuna yazılmana bile gerek yok evde kardiyo yapıp günde 1500 kalori yağsız şekersiz ye kendini tut biraz ekmek vs yeme o 2k'ya koltuk alcağına kendine diyet listesi bul ona göre yemekler alıp beslenme düzeni oluştur sonrada tabure çekip bile oturursun 9 10 ay sonra ama sen şimdi 2k'ya koltuk alır 9 10 ay oyun oynarsan 10 kilo daha alır 160 kilo olunca 10 ay sonunda bomboşa gitmiş bir 10 ayın olucak.
  • Bu koltuklar neye yarıyor bilmediğimden soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadun Mermerli S kullanıcısına yanıt
    yok 5-6 yıldır şeker dahi tüketmiyorum reis :D ama kilo aynı
  • Graviton G kullanıcısına yanıt
    ilk başlarda alanları salakça buluyordum bende. normal bi koltuk gene aynı işi görür diyordum. ama oturdugum sandalyeler olsun plastik sandalyeler olsun kırıldıgı için zarar vermeye başladım etrafımdaki sandalyelere acıkcası. buda maddi zararda getiriyor. bide cs go için bence gerekli diye düşünüyorum. anlaman için oyunu oynaman gerek.
  • hocam zaten aklımda hep bi pişmanlık olarak kalmış durumda spor yapmamak. ve hep aklımda yapacam diyorum kendime başlıyorum 1 ay yapıyorum 2. ay gelmiyor. bişe oluyor bırakasım geliveriyor. spor salonuna gidiyorum zaten insanları bakması yetiyor. e stadyuma gidiyorum 1 ay herşey normal 2. ay bi tanesi cıkıyor hafiften bi sırıtıyor gene moralm altüst oluyor. bi bahane oluşturuveriyorum kendime gitmiyorum sonra
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    custom mouse accelerator ı 1-2-3 dediginiz ivmeyi açtım. 1-2-3 değerleri gibi bi ayarlama yapamasamda. şuanda standart bi ayara aldı kendini ve 2-3 maç sonra alıştım denebilir. bayağıda işimi kolaylaştırdı aslında. yeni nesil bi rekabetçi mousunuz varsa işe yarıyor arkadaşlar kullanın kulandırın. eski mousum x7 a4tech te cok dengesiz oluyordu bu ayar ayarını tutturamıyordum. şimdiki rival 310 da bayağı dengeli ve tutarlı aimler alabiliyorum. çevirdigin gibi ordan extradan enerji kaybetmene gerek yok çok hoş ya cok begendim eminim 1 hafta sonra cok daha iyi işime yarayacak.

bu arada verdiginiz custom mouse accelerator konsol kodunun doğru olduguna eminmisniz? bu kodu yazıyorum konsola fakat bi türlü değer atayamıyorum. yanınada bi değer gelmedigi için otomatik olarak değer atanmıyor gibi
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    m_customaccel

kod bu. ben sadece olayı ne olduğunu söylemek için öyle yazdım. bu kodu girip değeri 1 yaparsan ki kodu yazınca altta o an ki değeri yazar. ona göre ayarlayabilirsin.
  • merhaba hocam. koltuk aldınız mı? 1,90 / 102 yim bende. Kasırga modelini bende düşünüyorum ama kullananda bulamadım soracak. İstanbulda showroom varmış ama izmirdeyiz bakamıyoruzda.
  • 150 kilo mu oha
  • Shingy35 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam daha almadım. Belki bi ümit yeni bi marka çıkar yada bi marka bi model getirir yada ithal bi ürün getirtilir diye merakla bekliyorum ama bi türlü bulamadım. Yabancı sitelerede email attım gönderim yapamıyorlarmış.. Şuanda hala almış değilim yani sizde durumlar nedir ?
  • 120 kiloyum ben de koltuk arıyorum da param fazla yok bi insan da yokki satsın bizim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

150 kilo olmussun hala kicini yayip cs go oynama derdindesin. bu nasil bir kafa anlamiyorum arkadas

• Arkadaşlar sizin vereceğiniz cevapların ben ta a.k iyi günler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.