Şimdi Ara

Oyuncu laptop arıyorum yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9000 tl bütçem var. Oyuncu notebook arıyorum. Çok kararsız kaldım. Özellikle monster düşünüyodum ama teknik sorun çok oluyomuş. Şimdi asus ve msı bakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dostum benımde o kadar butcem var asus bakıorum.8gb ekran kartlı modellere bakıyorum ama hala bulamadım
  • Ragnar_Lodbrokkk R kullanıcısına yanıt

Bu laptopa bakiyorum ama i5 olması beni korkutuyo

• ınceledım bu olmaz bence .cunku bu paraya 4gblık ekran kartına sahıp lap top alınmaz benden demesı.mıktarı yukseltıp 8gb lık ekran kartlı almak gecelek adına dogru karar olur.
    Senin önerebileceğin birşey varmı ?

• var ama ıkıncı el lap toplar dusunurmusun.ben bırkac tane buldum dusunuyorum acıkcası.ıstersen lınk atabılırım
    İkinci el düşünmüyorum ama bi atarsan incelerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam az bekleyin şu an fiyatlar tavan. haziran sonu gibi iner tekrardan. öğrenciler okula gitmiyor pc talebi patladı. bir çok kişi evden çalışıyor aynı zamanda evde boş boş oturmamak için oyun pc sine abandılar. şu an en mantıklı hareket 2 ay beklemek. tabi bir de dolar faktörü var belki dolarda biraz düşerse yeni modellerin piyasaya girmesiyle birlikte bu fiyatlara yada 10 bin civarı rtx2060 lı makina her türlü alınır. bunlar 2 ay öncesine kadar zaten 9-10 bin bandında satılıyordu.
  • alondo06 A kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın en mantıklısı beklemek diye düşünüyorum. Hali hazırda bi pc im var 2-3 ay daha idare edebilir. Teşekkürler

• urun.n11.com
    Dell G315-6b75d512f16c İ7-9750h 16g 512ssd 15.6 Freedos Gtx1660ti - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-g315-6b75d512f16c-i7-9750h-16g-512ssd-156-freedos-gtx1660ti-P426631438

Bende bu iki ürün arasında kaldım açıkcası, öneriniz varmıdır ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.