Merhaba arkadaşlar fm de herhangi bir oyuncuda istediğimiz bir özelliği düşürme ve istediğimiz bir özelliği arttırma gibi bir şansımız olsa ne güzel olurdu dimi ? fm yaratıcıları bunu niye hiç düşünmüyorlar ? veya böyle birşey varda hala benmi keşfedemedim ?
Demek istediğini tam anlayamadım
atıyorum bir stoper oyuncusunda orta açma 15 ama bu oyuncunun bu özelliğe ihtiyacı yok bu özelliği düsüse alıpta konsantrasyonu arttırma şansımız olsa mesela ?
Öyle bir saçmalık mı olur arkadaşım? Bu bir futbol simülasyonu. Gerçek hayatta hiç Slaven Bilic çıkıp Almeida'nın kafa vuruşunu düşürüp bitiriciliğini yükseltebilir mi? Gerçekten çok saçma. Bi aralar FMRTE diye bir program vardı. O programla oyuncu güçleri de dahil oyundaki istediğin her şeyi değiştirebiliyordun. Ama en son 2012'de baktığımda paralı olmuştu program. Gerek de duymuyorum zaten. Bu oyun zorken güzel, hile yaptığında anca kendini kandırırsın.
FM 2014 resmi oyun içi editörü veya FMRTE 14 ile yapılabilir.
editör veya fmrtre den bahsetmedimki ben hile yapacagımıda söyledigim sanmıyorum ? bir soruydu sadece . . .
Saçma olurdu. Yine de kısmen var. Bazı özellikleri geliştirebiliyorsunuz. Düşürmek yok sadece.