Şimdi Ara

Oyunculara kötü haber: Nvidia, GameStream hizmetini sonlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunculara kötü haber: Nvidia, GameStream hizmetini sonlandırıyor
    Teknoloji devi Nvidia, en popüler Android Set Üstü kutuları arasında yer alan Shield TV'ler için GameStream özelliğini sonlandırıyor. Kullanıcılarının kendi oyun bilgisayarlarından 4K 60FPS görüntü aktarımı yapmalarını sağlayan bu özellik, birçok kullanıcı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. 

Shield TV'ler için GameStream özelliği sona eriyor

Bildirilenlere göre Nvidia, Shield TV ürün sahiplerine GameStream hizmetinin sona ereceğine dair e-posta bildirimi göndermeye başladı. Şirket, şubat ortasından itibaren 'NVIDIA Games' uygulamasında yapılacak bir güncellemenin yerel bilgisayarlardan oyun akışı yapma işlevini kaldıracağını duyurdu.

Nvidia, kullanıcıların artık GameStream yerine Steam Link özelliğini kullanmalarını öneriyor. Ancak bu durum, benzer bir akış kalitesine ulaşmak isteyen kullanıcıların özel olarak Steam uygulamasını kullanmasını veya GeForce Now hizmetine ödeme yapmalarını gerektirecek.

Ayrıca Bkz.AMD FSR 2.0 teknolojisi, şimdi 101 oyun için onaylandı

GameStream hizmeti, Shield gibi nispeten niş bir ürüne harika bir ekti diyebiliriz. Ayrıca üçüncü parti yazılım üreticileri (Moonlight, Sunshine) tarafından da kullanılan bu özellik, herhangi bir Shield TV'ye sahip olmayan kullanıcıların evde bulunan cihazlara görüntü aktarımı yapabilmelerini sağlıyor. GameStream'in kaldırılması bu yazılımları da etkileyebilir.

Kaynak:https://videocardz.com/newz/nvidia-announces-the-discontinuation-of-gamestream-service-and-gamers-arent-happy

• Yani bu kadar saçma olur gerçekten... Sırf şu özelliği ve HDR upscale olayından dolayı Shield TV almak istiyordum vaz geçtim. Bravo Nvidia, kendi topuğuna sıkmaya devam et.

• Moonlight etkilemesinler bari! İlla geforce now para vermek istemiyorum. Shield gibi moonlight ile steam den almadığım epicte aldığım oyunları oynayabiliyorum. Şimdi uğraş dur ayarlarla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.