Merhaba arkadaşlar, Bu yazıda Turkcell'in ya da Game+'ın rezil müşteri desteğini sizlere anlatmak istiyorum. 3 gündür bu firmayla mailleşiyoruz. Kendi ödeme sistemindeki hatadan dolayı en son benim paycelle iletişime geçmemi istediler :D neyse ben olayı anlatayım yavaş yavaş.. SATIN ALIM SONRASINDA HATA VERDİ! Geforce Now'u almak için Pazartesi günü satın alma işlemini gerçekleştirdim. Sistem son aşamada hata oluştu diyerek işlemi iptal etti. Bu hataya kadar, denizbank posuna yönlendirildim, cep telefonuma gelen şifreyi girdim, sonra tekrar game+ sayfasına yönlendirildim. Tam bu aşamada hata dedi ve işlemi iptal etti. PARAYI ÇEKMİŞLER Daha sonra Kredi kartımı kontrol ettiğimde 149.7 TL çekildiğini gördüm. Paketlerim sekmesine gittiğimde herhangi bir paket tanımlı değildi. Mailimi kontrol ettim herhangi bir kod gelmedi. Bundan sonra gerçekleşenler gün gün şöyle : MAİLLEŞİYORUZ ... 15/03/2021 : info@gameplus.com.tr'ye attım hata aldığımı açıklayan bir mail attım ve akşam 23 sularında maili aldıklarını belirten bir mail geldi. 16/03/2021 : game+'dan gelen mail üzerine ;
17/03/2021 : 08:00 - gameplustan kontrol eder misiniz diye mail geldi. 10:44 - sonucun değişmediğini mail ile bildirdim. paketlerim kısmının ekran görüntüsünü de ekledim. 13:05 - neden işlemin bukadar uzadığını, bir paket tanımlayacaklarını ve işlemin sonlanacağını anlatan bir serzeniş maili yolladım. 13:19 - ücretimin bana aynı gün iade edildiğini bildiren mail gönderdiler. güya pazartesi günü iade gelmiş. 13:34 - kontrollerimden ve banka ile görüşmem sonrasında iade gelmediğini belirttiğim mail attım. ayrıca madem ilk gün iade yapılmış neden 2 gündür benimle mailleştiniz, ilk gün iade edildi diyebilirdiniz şeklinde belirttim. 14:54 - eposta adresimi, telefon numaramı ve satın alma işleminin görüldüğü ekran görüntülerini isteyen bir mail daha aldım. 15:24 - istediklerini yolladım ama bu sefer her adımı madde madde listeledim. aptala anlatır gibi tek tek madde madde basit cümlelerle yazdım 15:36 - talebi inceleyeceğini söyleyen bir mail daha geldi 16:23 - Paycell'e durumu anlatmamı isteyen bir mail attılar ! 16:35 - Paycelli tanımadığımı ve paycell müşterisi olmadığımı, gameplusu muhatap aldığımı, aracı firmayla benim değil onların iletişime geçip sorunu çözmeleri gerektiğini açıkça belirten bir mail yolladım. Sonuç olarak, bir firma düşünün ki müşterisi ile olan problemlerinin çözümü için aracı firmayı siz bilgilendiren diyen... Ben Paycelli ne tanırım ne muhatap alırım. Ben hizmeti sizden almaya çalışmışım, ödemeyi de geçmişim. Siz bana paketi vereceğinize, iadeyi paycelle bildirin diyorsun. Paycell ile muhatap olması gereken ben değilim, firma olarak senin sorman lazım. İade sıkıntı varsa Paycell'e senin bildirmen gerekiyor.. Bakalım bu işin sonu nasıl bitecek.. duruma göre yazıyı güncellemeye devam edeceğim ... 18 Mart 2021 : 14:21 - Gelen mailden alıntı: Gönderdiğiniz ekran resminde ödeme işleminizin “Provizyonda” olduğu görünmektedir. Detaylı inceleye bilmemiz için servisi satın aldığınızdan günden bugüne iade edilmediğine dair işlem ekran görüntüsünü gönderebilirseniz yardımcı olmak isteriz. 15:23 - Kredi kartımın dönem içi yapılan harcamalarını ve son işlem kayıtlarının ekran görüntüsünü yolladım Sanki yalan söylüyormuşum gibi hergün bir şeylerin kanıtlarını istiyorlar! Bankama da iade konusunda araştırma yapmaları yönünde talimat verdim. 2 Nisan 2021 : İşlerimin yoğunluğu nedeniyle postu güncelleyemedim. Para iadesi 25 Mart gibi hesabıma yapıldı! Sonuç olarak, alt yapılarında sistem arızası ve rezil müşteri desteği ile yaşadığım bu süreç nedeniyle GeForce Now almaktan vazgeçtim. Microsoft xCloud'u bekleyeceğim. Resmen bir sistemi ellerine yüzlerine bulaştırdılar! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdenizhan -- 2 Nisan 2021; 10:38:22 > |
GEFORCE NOW DENEYİMLEYEMEMEK - Rezil Müşteri Desteği!
-
-
Geforce Now ne ya ?
Saçmalık birşey, kendime krallar gibi sistem dizer daha iyi oynarım, aylık 50 lira verip rezil olmaya gerek yok.
-
Yaptıkları çok büyük rezillik hocam büyük geçmiş olsun.
Peşini bırakmayın her türlü mecrada sosyal medyada da paylaşın derim.
-
game + yerine turkcell müşteri hizmetleriyle görüşmüş olma ihtimaliniz yüksek. bu tarz baştan savma cevapları ancak onlar verebilir. bana çok tanıdık geldi çünkü ben de geçmiş dönemlerde bunlarla çok uğraştım.
Geçmiş olsun ama sıkıntı etmeyin. paranızı geri alırsınız.
-
twitterdan da paylaşıyorum, hafta sonu video yapıp youtube da atacağım. 3-5 kişi bile görse yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdenizhan -- 18 Mart 2021; 15:27:33 > -
ikisi de aynı kurum zaten hocam.. game+ sitesinde bize ulaşın linkindeki email adresini kullandım.. twitter sayfaları da aynı email adresine yönlendirdi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerGeforce Now ne ya ?
Saçmalık birşey, kendime krallar gibi sistem dizer daha iyi oynarım, aylık 50 lira verip rezil olmaya gerek yok.
krallar gibi bir sistem dizmek için en az 8-9k TL'yi gözden çıkarmak lazım. Şuanda o kadar nakit gömemem. bu yüzden bu daha mantıklı bu aşamada..
geforce now güzel bir sistem ama bu turkcell batırdı sistemi...!
-
Öyle ama para verip rezil olmaya değmez. Bir kaç ay birikim yapar sistem alırım, üstelik her oyunu da oynayamıyorsun, forumda bir kaç kişiyi daha gördüm adam oyunu açmaya çalışıyormuş 10dk sonra açılıyormuş falan.
O yüzden bana çok gereksiz geliyor.
-
Çok geçmiş olsun, bende 4 gözle bekliyordum bu sistemi lakin fiyatı görünce almaktan vazgeçtim ve binbir türlü saydırdım rezil ensar yalaması türkcele. Paranı iade aldığında bir daha sakın bulaşma bu rezil firmaya, redditte nerde görsem saydırıyorum nvidia ya.
-
Belki baydı diyeceksiniz ama series S + 2 yıllık abonelik 4000 e alıp keyfinize bakın 2 sene.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu rezil müşteri hizmetleri insanı çıldırtıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 yıllık Gamepass 585'e aldım ... bu birader içindi ..
-
Türkcell diyorsun ya :)
Gameforce Türkiyede ÖLÜ DOĞMUŞTUR.
-
Ben uzun yıllardır, superonline fiber kullanıyorum, aynı zamanda mobil hattım turkcell platinium olunca platinium black paketteyim. Aynı süre, Turkcell Tv+ 4k ev aboneliğim var.
Yani demek istediğim herşeyimiz Turkcell.
Platinium da bir çok işe yarar yaramaz avantaj sağlıyor, şu beta kodları dağıtılırken turkcell-superonline abonelerine öncelik sağlamalarını beklerdim.
Hadi bunu geçtim, para ile bile üye olamıyorum sıra bekliycez üyelik içinde, herkese olmasada platinium uygulamasına koy 500 tane 1000 tane kod ilk alanlar alsın çok yazık...
Turkcell gözümden düştü...
-
Ben de dün satın aldığıma bin pişman oldum. 2k monitör de 1080p leş gibi görüntü ile 15dk dayanabildim. Daha 1 saat olmadan paket iptali ve ücret iadesi için talepte bulundum. Bana gelen cevap biz pamuğu tıkadık geçmiş olsun ücret iadesi yapamayız oldu. Anlaşılan şu ki paketlerde kesinlikle ücret iadesi yok, onların dedikleri şekilde hiç oyunoynamamış olmanız gerekiyor.
Yahu hiç oynamaz isem ben bu servisten memnun kalıp kalmayacağımın kararını nasıl vereceğim?
Saçmalığın daniskasi, hâlen maillesiyorum. Bir neticeye varmaz ise tüketici hakem heyetine vereceğim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne ugrasiyorsun ki bunlarla, ara bankayi hizmet alamiyorum parami tutuyorlar de. Chargeback at. Zaman kaybi.
-
Neyseki zamanında pc dizdikte şu rezilliğin kurbanı olmadık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nuksws_99ne ugrasiyorsun ki bunlarla, ara bankayi hizmet alamiyorum parami tutuyorlar de. Chargeback at. Zaman kaybi.
Bankayla konuşup harcama itiraz formu doldurdum ve neden olarak hizmet alamadım diye işaretledim.
işitme engelli kardeşim için sipariş etmiştim yoksa benim PC beni idare ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetleri açısından Turkcell = Vodafone = Türk Telekom = Rezalet.
Benzer içerikler
- bilgisayarım oyunu kaldırır mı
- cs 1.5 şifreleri
- cm 01 02 en iyi oyuncular
- mafia definitive edition bölümleri
- cs 1.6 wall hack
- direksiyon seti
- beyond good and evil 2
- iki kişilik online oyunlar
- denuvo nedir
- far cry 7 ne zaman çıkacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X