Şimdi Ara

Oyuncuların Geçmişlerine Bakarak Durumları Anlaşılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şampiyon seçimi ekranında oyuncuların geçmişlerine bakarak nasıl oyuncu olduklarını anlayabilir miyiz?

Anlayabiliyorsak ne tür istatisklerine hangi siteden bakmaktasınız?

• Anlaşılır

Bunları oynayanların toxic olma ihtimali diğerlerine nazaran 3 kat daha fazladır.

Top: Yasuo, Riven

Jungle: Lee, Kayn

Mid: Zed, Viktor, Xerath

ADC: Vayne, Kai'Sa, Twitch

Sup: Brand, Bard, Thresh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 18 Mayıs 2018; 12:15:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok olmasada evet.KDA oranı 3 üsttü olan oyuncular ve ölüm oranı az oranlar genelde daha fazla beyne sahip oluyor. op.gg yi kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

Çok olmasada evet.KDA oranı 3 üsttü olan oyuncular ve ölüm oranı az oranlar genelde daha fazla beyne sahip oluyor. op.gg yi kullanabilirsin
    o oynadığı n champa göre değişir bazı champlarla girersin ölürsün ama tf kazandırırsın

• oyuna girerken op.gg uygulamasından bakıyorum analiz yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

Çok olmasada evet.KDA oranı 3 üsttü olan oyuncular ve ölüm oranı az oranlar genelde daha fazla beyne sahip oluyor. op.gg yi kullanabilirsin
    Karthusun hep ölmesi lazım
  • Çıkarılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sadee bir şampiyonla ölüm oranına bakıyorum. Ölüm oranı düştükçe, oyuncunun zeka seviyesi artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMajesty

o oynadığı n champa göre değişir bazı champlarla girersin ölürsün ama tf kazandırırsın

Alıntıları Göster
    Spesifik ozelliklere aahip olanlari zaten bunun dışına koyarsin camille split yapar kp si az olur ama oyun kazandirir vs. Lakin genel olarak mid oynadığım için karşımda ki heronun kda sindan hakimiyetini anlayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E0E24FF4

Karthusun hep ölmesi lazım

Alıntıları Göster
    Spesifik şeyleri es geç genel olarak söylüyorum ayrıca ölmesi lazim diye kaide yok bu mantikla tanklarinda ölmesi lazim.Bunun yaninda kda dan bahsettim karthus her ölüsünde 5 kill+asist alma potansiyeline sahip

• Kda önemli ama her şey değil. Kimisi kda kascam diye oyun kaybeder kimi de oyun kazancam diye kda bozar. Mesela Singed oynarken sürekli ölürsün ama oyunu kazandırırsın. Ya da karşıda overfeed adc,apc varsa suikastçı olarak kendini feda eder keser ölürsün takım tfyi alır kazanırsın. Sonuçta kill oyunu değil kule oyunu. Bazıları da o kadar bencil oynar ki kda bozulmasın diye en son girer killeri toplar yada geç girer oyunu kaybettirir.

• LS her streaminde yapıyor zaten (Tempo Storm koçu aynı zamanda eski rito analizcisi)
  • Thresh ve Bard, favori şampiyonlarım ama hayatımda hiç toxic yapmadım.

• Elbryan kullanıcısına yanıt
    Toxic olur demedim zaten toxic olma şansı daha yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.