Şimdi Ara

Oyuncularin yaptigi anlamsiz bir hareket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suanda gold 1 ligindeyim karsi takim ve ya benim takimima gelen oyuncularin hepsi objektifler icin savasmayi bilmiyor. Baron ya da nexus kulelerini hic savasmadan verip objektif alindiktan sonra savasmayi tercih ediyor ve oluyor. Yahu madem olecektin objektif gitmeden savassana? Abartisiz her oyun boyle karsi takimda bunu yapiyor ve hop free win aliyorum. Bu durum hangi elodan sonra duzeliyor? Oyun zevkini cok azaltan bir olay bu.

Burdanda sesleniyorum yapmayin bunu.

• eksik tf'ye girmeyi yazmamışsın..
    oyunun amacının kill almak olduğunu sanıyoruz... bu oyunda ayrık ittirsen küfür yersin mesala...
    1 iniyi açmışlarsa diğer ikisi için uğraşmazlar mesala... orada bir TF olacak, kan akacak, genelde de o tf kaybedilir avantajı yitiririz.. dk20 de ejder alınmayan oyunlar gördüm sen kuleden bahsediyorsun

ama hakkını yemeyelim oyunun oynanışından mı meta'dan bilmiyorum ama oyunculuk gelişti TR serverinda.. sadece objektifler biraz önemsiz düşük eloda, late game'ye uzamalı o maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

eksik tf'ye girmeyi yazmamışsın..
    oyunun amacının kill almak olduğunu sanıyoruz... bu oyunda ayrık ittirsen küfür yersin mesala...
    1 iniyi açmışlarsa diğer ikisi için uğraşmazlar mesala... orada bir TF olacak, kan akacak, genelde de o tf kaybedilir avantajı yitiririz.. dk20 de ejder alınmayan oyunlar gördüm sen kuleden bahsediyorsun

ama hakkını yemeyelim oyunun oynanışından mı meta'dan bilmiyorum ama oyunculuk gelişti TR serverinda.. sadece objektifler biraz önemsiz düşük eloda, late game'ye uzamalı o maç
    Evet birde dedigin gibi bir inhibitor aciliyor. Geri kalan kuleler kusatilmiyor bu sekilde 5 kisinin bilincli olup kusatma yaptigi mac sayisi 100 tanede 1 tane. Ama sanirim diamond liginden sonra biraz bu bilinc oyuncularda olmaya basliyor.

• TR serverinde oynuyorsanız bu iş tamamen master kadar gidiyor ha daha düşük elolarda yok mu oyunu bilen tabiki var istisnalar

Dün TR serverinde ki hesabıma gayet pozitif girdim aynı dili konustugum insanlar ile oyun oynamaktan keyifli ne olur ki diye , neyse oyunda öndeyiz alev ejderi çıktı gittim almaya bizim mid supp ve adc midde minyon gelmesini bekliyor kule yakınında ben ejderi tek almaya çalışıyorum sonunda rakipten 3 kişi gelip beni öldürüp ejderi aldı bakın oyunda biz bayağı öndeyiz ama adamlar oyunu her eloda aram gibi oynadığı için zeka olarak da maymundan hallice olunca kazanamiyorsun , aynı şekilde rakip 4 kişi ölü bizden bir ben ölürüm gidip baron alın diyene kadar gitmiyorlar tabi söyleyip gidene kadar adamlar doğmuş ve gelmiş oluyor yani LoL Duo ile taşıyıp lig atlayin yoksa TR gibi maymundan hallice zekaya sahip insanlar ile oynamak imkansız sanki bilerek nerede müptezel işsiz geri zekalı var seçmişler oyuna almışlar

• dia 4 de azalmayabaşlıyor 2 de az denebilir
  • Bu lolun dinamiklerinden dolayı böyle

Lolde kasmak istiyorsan kill alman lazım kill üzerine kurulu oyun

Zaten runlerin tam gücü ne ulaşması için bile kill istiyor

Bundan dolayı lol hiçbir zaman objektif oynu olmiyacak

Mesela Dota ise daha çok farm üzerine kurulu low eloda bile split push yapılır objektife odaklanilir

Lol farm ödüllerini arttirip kill ödüllerini dusurmedikce kill odaklı bir oyun olacak
  • Diamond liginde de benzer vakalar var. Bence milletimizin savaşma, üstünlüğü gösterme çabasından kaynaklı. Oyun kötü gider 5 mid gelin fightlayalım, oyun iyi gider 5 mid gelin fightlayıp bitirelim. Mantalite bu kadar maalesef. Westte platinum liginde ise durum tam tersi, objektifler ve kuleler hep ön planda.
  • Kayle oynadığım oyunda lane'e gelip Xp çalanlar mı dersin. Split yaparken savaşan mı dersiniz. TR işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.