Şimdi Ara

Oyunda Alınabilecek Aldığı parayı hakeden En iyi Skinler -Sizce ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ez için Pulsefire ama o fiyata ben almazdım. Ben, ilk zamanlarda indirimdeyken aldım, bence en iyi beş skin arasındadır.

Riven için skin almayı düşünmüyorum, bence en hoş skin'i Redeemed'tir, Crimson Elite de şu an indirimde. Ben Battle Bunny'i pek beğenmedim.

Pantheon için Full Metal ya da Glaive Warrior, ikisi de indirime yeni girdi. Full Metal gireli iki üç ay kadar oluyordur en azından, diğeri ise bir hafta önce falan. Ben Full Metal'i daha çok seviyorum, bende de o var.

Amumu için Sad Robot en iyisidir, o da geçen hafta indirime girmişti, bende Pharaoh var ama pek beğenmem.

Draven için pek seçeneğin yok zaten, şu anda tek skin'i de indirimde, ben indirimdeyken Draven oynamasam da aldım. Güzeldir.

Jax için güzel skin çok, bende Angler var, hoş, Jaximus ve Nemesis Jax da güzel. Nemesis Jax indirime girerse bende de RP olursa onu alırım.

Kog için Deep Sea ya da Jurassic. Bende Jurassic var, beğeniyorum.

GP için Spooky ve Special Forces. Spooky var, gayet iyi.

Kha için tek skin var.

Kayle için bence en iyisi Battleborn'dur, Sezon 1 ya da 2 idi, hybrid gidebildiğimiz zamanlarda çok oynadığım için o skin'i almıştım 975'e, beğenirim.

Evelynn için bende Masquerade var ama satıştan kalktı galiba.

Kennen için Karate bence en iyisi, genel olarak Kennen'ın skin'lerini sevmiyorum.

Nasus için Riot K-9.

Malphite için hangisi hoşuna giderse, bende Coral Reef var ama Glacial en hoşuma gideni.

Renekton için Rune Wars var bende, Bloodfury biraz daha güzel olsa süper olacak. İkisinden biri tercih edilebilir.

WW için Hyena var bende, Firefang de güzel ama Hyena daha güzel.

Ziggs için Pool Party, keza Snow Day kaldırıldı.

Veigar için Baron Von Veigar skin'i bence en güzelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ez için Pulsefire ama o fiyata ben almazdım. Ben, ilk zamanlarda indirimdeyken aldım, bence en iyi beş skin arasındadır.

Riven için skin almayı düşünmüyorum, bence en hoş skin'i Redeemed'tir, Crimson Elite de şu an indirimde. Ben Battle Bunny'i pek beğenmedim.

Pantheon için Full Metal ya da Glaive Warrior, ikisi de indirime yeni girdi. Full Metal gireli iki üç ay kadar oluyordur en azından, diğeri ise bir hafta önce falan. Ben Full Metal'i daha çok seviyorum, bende de o var.

Amumu için Sad Robot en iyisidir, o da geçen hafta indirime girmişti, bende Pharaoh var ama pek beğenmem.

Draven için pek seçeneğin yok zaten, şu anda tek skin'i de indirimde, ben indirimdeyken Draven oynamasam da aldım. Güzeldir.

Jax için güzel skin çok, bende Angler var, hoş, Jaximus ve Nemesis Jax da güzel. Nemesis Jax indirime girerse bende de RP olursa onu alırım.

Kha için tek skin var.

Kayle için bence en iyisi Battleborn'dur, Sezon 1 ya da 2 idi, hybrid gidebildiğimiz zamanlarda çok oynadığım için o skin'i almıştım 975'e, beğenirim.

Kennen için Karate bence en iyisi, genel olarak Kennen'ın skin'lerini sevmiyorum.

Nasus için Riot K-9.

Malphite için hangisi hoşuna giderse, bende Coral Reef var ama Glacial en hoşuma gideni.

Renekton için Rune Wars var bende, Bloodfury biraz daha güzel olsa süper olacak. İkisinden biri tercih edilebilir.

ya acıkcası pulsfire gerçek anlamda cok güzel .. yani sorun şu aslında :D
    Frost ez , meka kha ve kayle legendry mi alsam yoksa Pulsfiremi :) en cok burda kararsız kaldım ..
    ben pant ın gladyatör sknini almıştım cok hosuma gidiyor o baya heybetli :P

• hyrae ww (yanlış yazdım idare edin)
    reverse annie çok hoşuma gidiyor.
    pamukgöt teemo
    bunny riven
    blitz in araba gibi dolandığı
    trundlein elinde egzosla dolaştığı (junkyard trundle olması lazım)
    .
    .
    .
  • Kayle'ın legendary'si güzel değil, ben hiç beğenmedim. Yine de takdir sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ez için Pulsefire ama o fiyata ben almazdım. Ben, ilk zamanlarda indirimdeyken aldım, bence en iyi beş skin arasındadır.

Kha için tek skin var.

Nasus için Riot K-9.

Hocam Vayne için aristocrat düşünüyorum, sizin fikriniz nedir ?

• Sezon 1'de Vayne ile 15 kill'den aşağı oynamıyordum, bana çok zor ve çok kırılgan geldiği için öğrenene kadar art arda 40-50 oyun attım (Şu sürekli Draven ile oynayan vasat oyuncu gibi), yani Vayne ile çok zaman geçirdim. Ben de Aristocrat'ı kullanıyorum. Vindicator da var, sevmiyorum.
  • Ya paraya kıyıp alıcam sanırım Pulsfireyi :)
    Aristocrat güzel ^^
  • Ben almazdım, onunla oturma odası dizersin, o kadar RP vermezdim (Şu an için 13000 küsür RP var, yine de vermezdim bende olmasaydı, indirimdeyken alınabilirdi).
  • Blood Lord Vlad almıştım hevesle, sonra oynamadım da yatıyo öyle
  • Oda doğru abi 40 tl bir skin harbi israf :D
    Frosted le geçiştirip iki legendry alabilirim .. :(
  • Şuan heves ediyorsun, hadi diyelim aldın ? sürekli ez oynayacak mısın ? 40 tl veripte oynamamak koyar adama.
  • Aldım baya :D Harcadım hepsini 540 kaldı :D
    Frost ez ..
    Ghost Draven ..
    Akali sarı skini ..
    Lee sinin ejder dövmeli yarı cıplak skinini aldım :D
    Galactic nasus u aldım ..
    Galactic renekton u aldım ..

Pulsfireden iyi oldu bare :)
  • iyi yapmışsın bende frost ez aldım, bi ara elim pulsefire'a gider gibi oldu ama iyiki almamışım frost cool duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

iyi yapmışsın bende frost ez aldım, bi ara elim pulsefire'a gider gibi oldu ama iyiki almamışım frost cool duruyor

Aynen ciddi anlamda güzel bi duruşu var , Puls güzel fakat pahalı .. :/
  • Bladecraft Orianna, Foxfire Ahri, Earthrune Skarner, Eternum Noct, Dragon Fist Lee, Dragon Trainer Lulu , Battlebunny Riven, Ironscale Shyvana felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Glacial Malphite,Super Teemo,Aether Wing Kayle,Augmented/Surfer Singed,Pentakill Olaf

XXX video tıkladım artık kime arkadaşlık gittiyse :) tıklamamın sebebi altından komik bişey çıkacağını bilmem yüzünden ama arkadaşlık isteği yolladı o daha da garip.
  • FoxFire ahri der giderim
  • Steel legion lux iptal edildi bekleme boşuna. pulsefire ezreal pahalı falan ama, on numarav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lossforce

Aldım baya :D Harcadım hepsini 540 kaldı :D
    Frost ez ..
    Ghost Draven ..
    Akali sarı skini ..
    Lee sinin ejder dövmeli yarı cıplak skinini aldım :D
    Galactic nasus u aldım ..
    Galactic renekton u aldım ..

Pulsfireden iyi oldu bare :)

İndirim bekleseydin keşke, böylelikle aldığın kadarının iki katını alırdın, neyse olsun, beklememiş olursun hemen kullanırsın herolardan da hevesini tam almamış olursun. Yoksa skin güzel ve indirime girdi diye sıkıldığın ve oynamak istemediğin bir heroya o skini almak mantıklı değil.

Ghost Draven ne la. Kedi canını senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Glacial Malphite,Super Teemo,Aether Wing Kayle,Augmented/Surfer Singed,Pentakill Olaf

XXX video tıkladım artık kime arkadaşlık gittiyse :) tıklamamın sebebi altından komik bişey çıkacağını bilmem yüzünden ama arkadaşlık isteği yolladı o daha da garip.

Arkadaş istekleri birikti ellemiyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.