Şimdi Ara

Oyunda BİZE ait ender şeylerden biri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul a bile constantinople diyoruz oyunda.. ama en azından bu hala var..

GREECE serverından bir hatıra..

Oyunda BİZE ait ender şeylerden biri..

Gerçek hayatta görme şansı olmayanlar gidip en azından Oyunda ziyaret etsinler. Bize ait derken Dünyada bizi anımsatan manasında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-namelessone -- 14 Ocak 2008; 6:03:21 >

• İstanbula constantinople dememizin nedeni oyunun tarihinin Constantin ' in tarihlerinde geçiyor olması. Bunda bir hata yok
  • DeadPoem i hatırlarsın değil mi ?

Onu çok iyi tanırım , senden bir farkı yok gibi =)

Gidin , gezin görün .. Tur düzenleyelim hatta
  • hatta Develerle kervan yapalım Haydeee Truva Atı 5k 5k
  • İstanbul'da da Ayasofya Camii var.İlk gördüğümde bayağı gülmüştüm (minareler felan Bizans döneminde) ama bence bizi hatırlatan başka bir değer de bu
  • @Hypno..

hata var demedim bize ait derken ne olduğunu sonunda söyledim. Costantin olarak söylendiğinde dünya bizansı anlıyor. şuanda Truva atı bizimle bütünleşmiş durumda. sadece olay buydu.
  • Kapadokya, Haran Tower, Amphitare ( Aspendos diye tahmin ediyorum )
    Bunlar hep bize ait şeyler
    Ayrıca Eskiden bizim Sahip oldugumuz,
    Hotan , Taklamakan civarı,tarım basin ,Samarkand , Pamir Platosu da bizim sayılır en azından bi 2-3000 yıl öncesine kadar bizimdi
    Ayrıca bugun haritaya bakim dedim Hotanla Tarım basın dip dibe harita da
    demek ki neymiş uruchi yle yarkan ın akrabalığı varmış
    Ayrıca Ben Costantinople ya da Byzantium denmesine de kızmıyorum sonuçta eskiden ismi oymuş. Ha tabi önemli olan şimdi ki ismi diyosanız önce Türkçeye sahip çıkın demek istedigimi isteyen anlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O İçimizden Biri !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin Chara Ait oLanlar daha çok dikkatimi çekti
  • chara ait olanlar? 2side benim zaten..

TEK şey demedim ender şeyler ve FOTOğreflanabiliyor en azından :) semolik bişi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

chara ait olanlar? 2side benim zaten..

TEK şey demedim ender şeyler ve FOTOğreflanabiliyor en azından :) semolik bişi..

female thief € oLan süper miş onu dmek istedim
  • ßende beğendim
    quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

quote:

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

chara ait olanlar? 2side benim zaten..

female thief € oLan süper miş onu dmek istedim

• quote:

Orjinalden alıntı: D3IM0S

İstanbul'da da Ayasofya Camii var.İlk gördüğümde bayağı gülmüştüm (minareler felan Bizans döneminde) ama bence bizi hatırlatan başka bir değer de bu

imzan kural dışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: D3IM0S

İstanbul'da da Ayasofya Camii var.İlk gördüğümde bayağı gülmüştüm (minareler felan Bizans döneminde) ama bence bizi hatırlatan başka bir değer de bu

imzan kural dışı

bab senin imzaya bayılıyorum ,izin verirsen bi ara çalabilirmiyim(ödünç)..
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Ahh ahh ilk Ksro da görmüştüm ben ayasofyayı fln .bi ara kasarkende truva atını ,,çok düşündürmüştü beni ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.