Şimdi Ara

Oyunda çok kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma bugün Grand Chase isimli oyunu yükledim fakat grafik özelliklerini düşürdüğüm halde oynatmayacak şekilde kasıyor ve bilgisayar da zorlanıyor. Sistem özelliklerim bayağı düşük, fakat oyunun ortalama sistem gereksinimlerimle kıyasla tam uyumlu. Anlamadığım şey, bundan 1 sene önce de oynamıştım bu oyunu, o zamanlar gayet rahat ve memnun oynuyordum. Adamlar artık benle dalga geçiyorlar afk misin niye haraket etmiyorsun diye. Ama oyunu geçen sene harddiskim 40 idi, şimdi 20-20 paylaştırdım 2 tane oluşturdum. Bayadır da böyle. Benim şüphem virüs. Çünkü adam akıllı bir virüs taraması yapamadım ne yazık ki, düzgün anti-virüs öneren olmadı. Bazı arkadaşlar bilgisayarın performansını bir süre sonra yitirdiğini söylediler, yeni ram al dediler. Şu anki ram'im bayağı düşük (256). Harddiskim çok dolu olur. Yani 20/17 gb iken denediğim bu kadar kasınca şaşırdım, diğer harddisk bölümüne format atıp sadece oyun için ayarladım (dx, driverler..) Başka bir şey yüklü değil şu an. Sorun nerededir, nasıl çözerim. Fazla özelliğe ihtiyacım yok, rahat oynayayım o oyunu yeter. Ram alacaksam kaçlık alayım bu arada pc özellikleri şöyle:

İntel Celeron Cpu 1.70GHz

256 Mb Ram

20+20 = 40 gb Harddisk (2'ye ayrılmış)

Ekran Kartı Onboard

Biliyorum çok kötü bir sistem ama sadece o oyunu çalıştırmam için ne yapmam gereklidir yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blizzart -- 27 Temmuz 2009; 20:03:23 >

• o oyunu calıstırman için yeni makıne alman gerekır
  • Desteğin için teşekkür ederim. Daha önce bu makinede çalıştırıyordum sorun yaşamadan. Fakat şimdi ne oldu bilmiyorum. Başka önerisi olan arkadaş yok mu?
  • Disk birleştirme , arkada ki gereksiz programları kapatma işlemlerini dene ve driver değiştirmeyi dene.
  • Teşekkürler, gerek kalmadı, elime yeni bilgisayar geçti. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.