Şimdi Ara

Oyunda garip pikseller var//YARINA KADAR ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önce konuya en başından giriyim ilk olarak benim asus r9 290x directcu 'm var ve oyunlarda tv dalgası gibi böyle garip garip şeyler oluyordu işte herneyse teknik servise götürdüm 1 ay sonra geri geldi ve ekran kartında hiç bir düzelme olmamış ardına birde bozmuşlar GTA 5 e giriyorum 10 dk sonra pikseller çıkmaya başlıyor ve donuyor sonra pc yi kapatıp açmam gerekiyor ki yeniden oynayabiliyim Battlefield 4 'dede aynı Unturned 'da da CS:GO ' dada ve diğer oyunlarda antisoptric midir nedir onları 'da kapadım ama ben istemiyorum zevkim bu arkadaş istemiyorum ben ultrada oynamak istiyorum allah allah ben onlara düzeltsinler diye verdim ancak s*****r ekran kartını nolucak 1 ay bekle olan şeye bak. Şimdi ne yapmam gerek 1 ay tekrar beklemek istemiyorum.
    (ölü piksel değil sanırım bi program vardı baktım çıkmadı orada)

• Ekran kartı çöp kardeşim geçmiş olsun pixel verdiği an biter
  • Servis işlem yaptı mı yoksa sağlam diye geri mi gönderdi?
    Videosu veya resmini çekip buraya atarsanız daha iyi anlaşılır problem.
    Monitöre görüntü VGA kablosuyla mı gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 23 Temmuz 2015; 5:36:11 >
  • Sapphire tarihinde böyle sorunlar bazı kartlarında ne yazık ki görmekteyiz. Servise göndermeniz ve yeni bios yazılması gerekli.
  • Ya dün gece öylesine asus'un kendi OC programından gpu clocku bide memory yi kıstım hiç bi problem kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU GECE RES YOK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.