fanlara bak tozlumu yada tam hızda dönüyormu yada hiçmi çalışmıyor her oyundamı bu sorun oluyor galiba ekran kartı çipi bozuluyor
quote:
Orijinalden alıntı: KralCocuk44
fanlara bak tozlumu yada tam hızda dönüyormu yada hiçmi çalışmıyor her oyundamı bu sorun oluyor galiba ekran kartı çipi bozuluyor
fanlar temiz dostum gpu sıcaklığı oyundayken maksimum 68 falan oluyor ve fan hızınıda ona göre ayarladım 68 derecede %70 le falan dönüyor. bir kaç farklı oyunda denk geldi bu sorun.
oyundayken mesela resimde bina olan kısıma bakarken renkler karışıyor arkama sağa ve sola döndüğüm zaman normal bir şey yok. tekrar binalı kısma bakınca renkler gidiyor tekrardan. oyunun herhangi bir noktasında oluyor bu dediğim.
yok hayır donma mavi ekran gibi sorunlar olmuyor. bu problemi yaşayınca normal oyundan çıkıyorum. biraz bekleyip tekrar açıyorum oyunu sorun kalmıyor.bir süre sonra tekrar olmaya başlıyor.
yanlız bir kere bu şekilde oynamaya devam ettim ve oyundan attı direk masaüstüne, hata falan vermeden.acaba bu problemden kaynaklı bir atmamı onuda bilmiyorum :/
jinsystem
kullanıcısına yanıt
oyunda renkler birbirine giridiğinde masa üstünü açtığında sorun devam ediyormu
quote:
oyunda renkler birbirine giridiğinde masa üstünü açtığında sorun devam ediyormu
ekran kartının bütün driverlerini felan sil komple sonra ekran kartı markasının web sitesine girerek modelini bularak tam sürümünü indirip kurun sorun düzelir
quote:
ekran kartının bütün driverlerini felan sil komple sonra ekran kartı markasının web sitesine girerek modelini bularak tam sürümünü indirip kurun sorun düzelir
bir deniyim bakalım teşekkür ederim
ekran kartı arızanız felan yok içiniz rahat etsin
bide ekran kartınız hangi directx sürümünü destekliyorsa onuda kurunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme