Şimdi Ara

OYUNDA RESET ATMA SORUNU(BATTLEFIELD 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BATTLEFIELD 2 YÜKLEDİM OYUNU OYNAMAK İSTEDİM ZAMAN PC RESET ATMAYA BASLADI OYUNU ACMAYA CALISTIRDIMMI OLUYOR OYNADIGIM DİGER OYUNLARDA BÖYLE BİR SORUN YOKKK ((((((((((((((İŞLETİM SİSTEMİ XP-2000 İŞLEMCİ AMD 2000+ 1,67 GHZ REM 512 ))))))))))))))))

• ekran kartını yazmamışsın.muhtemelen ekran kartın kaldırmıyordur..
  • EKRAN KARTI VEYA YAZILIMLARDAN ÖTÜRÜ OLABİLİR...
  • aynı şey benim eski sistemdede olurdu ramler yüzünden olduğunu geç anladım ramlerine bios dan ince ayar yap ayrıca işlemcinin voltajını biraz arttır ve dx9 kur gerekirse windowsu baştan kur ve tekrar dene grafik kartından kaynaklanma oranı oldukça düşük (tecrübelerime dayanarak söyleyebilirimki reset atma problemi genelde bu yüzden olmaz) yine devam ediyorsa birde power supply değiştir ve kasanı iyi soğut kaliteli termik macun kullan vs. bunlara dikkat edersen %99.9 problem ortadan kalkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OVERMOD

aynı şey benim eski sistemdede olurdu ramler yüzünden olduğunu geç anladım ramlerine bios dan ince ayar yap ayrıca işlemcinin voltajını biraz arttır ve dx9 kur gerekirse windowsu baştan kur ve tekrar dene grafik kartından kaynaklanma oranı oldukça düşük (tecrübelerime dayanarak söyleyebilirimki reset atma problemi genelde bu yüzden olmaz) yine devam ediyorsa birde power supply değiştir ve kasanı iyi soğut kaliteli termik macun kullan vs. bunlara dikkat edersen %99.9 problem ortadan kalkar.

baba %99.9 sistemi değiştirdin sen zati..
  • ARKADASLAR EKRAN KARTINI YAZMAMISIM EKRAN KARTI 5200 ATI REDION 128
  • kingston bellekler 3-3-3-7 cas ayarlarıyla iyi çalışır bellekleri 1/1 fsb de bu ayarla dene ve mümkünse bir arkadaşdan iyi bir psu alıp tak 3d oyunlarda adi psu lar kısa devre yapar ve reset problemi oluşur. grafik kartında bir durum olsa genelde kilitlenme , atlama yada piksel hataları olurdu . ronishark ın dediği gibi bunuları yapmak gözünde büyürse bırak bu işi bir teknik servise götür hallaetsinler mesela değilmi roni kardeş
  • Ekran kartindan Sürücüsünden + ram'den yapabilir ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.