Şimdi Ara

oyundakı en kötü champ nidalee dir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • q sunu yemedıgın takdırde ki yemek cok cok zor lanede mınyon arkası kal 30 dk mızrak yemessın ne bır engellemesı var ne stun ne snare ne slow hıcbır sey yok q yedırmeden dogru duzgun dmg sı yok su oyunda karsıma gelmesını ıstedıgım tek herodur nıdalee takımımda olsun secım ekranından cıkarım su ana kadar nıdaleeye karsı lane kaybettıgımı hatırlamıyorum kelle avcısı nıda aldıgıma pısmanım yasuo alırsın e q yaparsın nıdalee nın hıcbır engelleme skılı olmadıgından rahat rahat u atabılırsınız zed alırsın yıne engelleme skılı olmadıgı ıcın dıbınden q da dmg vurmadıgı ıcın rahat rahat combo yardırabılırsınız w dısında kacacak skılı yok

• Nick - entry uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

q sunu yemedıgın takdırde ki yemek cok cok zor lanede mınyon arkası kal 30 dk mızrak yemessın ne bır engellemesı var ne stun ne snare ne slow hıcbır sey yok q yedırmeden dogru duzgun dmg sı yok su oyunda karsıma gelmesını ıstedıgım tek herodur nıdalee takımımda olsun secım ekranından cıkarım su ana kadar nıdaleeye karsı lane kaybettıgımı hatırlamıyorum kelle avcısı nıda aldıgıma pısmanım yasuo alırsın e q yaparsın nıdalee nın hıcbır engelleme skılı olmadıgından rahat rahat u atabılırsınız zed alırsın yıne engelleme skılı olmadıgı ıcın dıbınden q da dmg vurmadıgı ıcın rahat rahat combo yardırabılırsınız w dısında kacacak skılı yok

Yazın ad nidalee ortalığın anasını ağlatıyordu
  • Bu kafaya nasil ulasabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın 2000li
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi im veritas

quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

q sunu yemedıgın takdırde ki yemek cok cok zor lanede mınyon arkası kal 30 dk mızrak yemessın ne bır engellemesı var ne stun ne snare ne slow hıcbır sey yok q yedırmeden dogru duzgun dmg sı yok su oyunda karsıma gelmesını ıstedıgım tek herodur nıdalee takımımda olsun secım ekranından cıkarım su ana kadar nıdaleeye karsı lane kaybettıgımı hatırlamıyorum kelle avcısı nıda aldıgıma pısmanım yasuo alırsın e q yaparsın nıdalee nın hıcbır engelleme skılı olmadıgından rahat rahat u atabılırsınız zed alırsın yıne engelleme skılı olmadıgı ıcın dıbınden q da dmg vurmadıgı ıcın rahat rahat combo yardırabılırsınız w dısında kacacak skılı yok

Yazın ad nidalee ortalığın anasını ağlatıyordu

ad nıdalee q tutturamadıgında rakıbın sana yaklastıgında duz vurarakta dmg vurabıldıgın ıcın aglatıyodu sorunda bu zaten q tutturamadıgında rakıp sana yaklasıyo engelleme skılın 0 adam butun kombosunu senın uzerıne boşaltıyo

• arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    bjergsen izle evlat nidalee useless mi görürsün o zaman. eski nidalee olsa sana bu iddianın yanlış olduğunu kanıtlardım. fakat yenisinde o kadar iyi değilim . masterofnidalee ve bjergsen üstadı izlersen sorunun cevabını alacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nidalee ile 30 dakika lanede duracak keko var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

bjergsen izle evlat nidalee useless mi görürsün o zaman. eski nidalee olsa sana bu iddianın yanlış olduğunu kanıtlardım. fakat yenisinde o kadar iyi değilim . masterofnidalee ve bjergsen üstadı izlersen sorunun cevabını alacaksın.

2 tane bjergsen olsun bunlardan bırısı zed bırısı nıdalee oynasın 2 sınınde oyun bılgısı bıre bır aynı kım alır ?
  • Karşına ben gelmemişimdir,tabi senin eloya düşmek zor.Bu arada tek komboyla nidayla adamlari yok ediyorsun aşırı güçlü bir hero.Q R W E Q Deleted;)

• O kısa reworkten öncesini gösterin şu çocuğa.
    Canım sıkılınca alıyorum supa. Eğlenceli oluyor qlara kafa falan atıyorlar.

• sen hiç catsexual izledin mi. adam şu anda yayında bak q ların yarısını dağa taşa atıyor ama tank mank dinlemeden herkesi öldürüyor.

• quote:

+ olarak RF Legendary
  • Eee sen geçenlerde Azir en useless champ diyordun ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 6 Şubat 2015; 13:56:23 >
  • arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    oyun 1v1 oyunu değil. zed fightta assassinlik görevi yapar nidalee poke yapar. aptal aptal konuşma oyun bilgin 0
  • quote:

oyun 1v1 oyunu değil. zed fightta assassinlik görevi yapar nidalee poke yapar. aptal aptal konuşma oyun bilgin 0

1v1 turnuvaları nıye yapılıyo senden bın kat daha ıyı oynarım su oyunu dua et forumdayız saglam söverdim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Eee sen geçenlerde Azir en useless champ diyordun ne oldu?

geçen dedıgın azır cıkmadan onceydı
  • alan için marifet q sunu yedirmek işte
  • Nidalenin pasifi de sadece q ile aktif oluyordu zatwn

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Nidalenin pasifi de sadece q ile aktif oluyordu zatwn

o w yı yemek için kör olmak lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.