Şimdi Ara

Oyundaki Paranın Kaynağı Nereden Geliyor >Silver Bar Dupesi<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son patch gelmeden sanırım 5-6 gundu yanılıyor olablırım patchın gununu gelmeden 1 gün önce yaklaşık 200 gb kadar dupe yapıldı bundan %100 emınım inanmıyanlar olabilir konu bu değil sorun şu silver bar dupesını herkez bılır 10mye alınır tam satılırken s ye basılır sılver barda kalır parada gelır ama bu bır ara fıxlendı sorularım?
    1 günlugune bu bug gene geldi
    : Bu gunu dupe yapanlar nerden biliyordu?
    : Neden 1 günlugune acıldı ve dupecıler harıcı bılen olunca yeni patch geldi ve geri kapattılar?

alıntı

• Sacma bence boyle dupe felan olmadı.
  • çok saçma her yaz olan şey bu
  • Dupe var o kesin bayada bi uğraşıyoruz hatta nasıl yapılacağı konusunda...
    Kimse çıkıpta bana bu piyasa söylentiden yükseliyor demesin , piyasaya aşırı para girişi var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Numan

Dupe var o kesin bayada bi uğraşıyoruz hatta nasıl yapılacağı konusunda...
    Kimse çıkıpta bana bu piyasa söylentiden yükseliyor demesin , piyasaya aşırı para girişi var...

Bu Para Çinliler Ve Çocuklar Yuzunden Su Yuzune Çıkmış Olmasın Sonucta Bebeler GB ALIYOR Ayrıca Çinlilerde GB YAPIP SATIYOR DOGAL OLARAK ELBETTEKİ PARA SU YUZUNE CIKACAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Numan

Dupe var o kesin bayada bi uğraşıyoruz hatta nasıl yapılacağı konusunda...

%1000 Haklısın Numan Hacu

1.5 Hafta Önce Piyasada En Az 10 Tane +7 Chitin Set Satan Vardı 30-35m Civarı Şimdi 5 Tane Satan VAr 40-45 Her İtemde Durum Böyle Kesinlikle Aşırı Para Girişi Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LizOzOM -- 8 Temmuz 2008; 15:48:31 >
  • dupe olsa az çok yayılırdı sadece söylenti bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dupe değil bence bunun asıl nedeni bu aralar sık sık boss evnt ve gm savaşları yapıldı.1 GMi kesince yanındaki 21 gbnin yarısı size geliyor.Boss evnlarda çıkan bossların %60 o droplı ben bile felankor dobu aldım tek başıma o kadar zor bişey değil[Asas ile]Fleankor olsa iyi GM bi bach düşürüyor 10-15 tane.
  • Dupe felan yok yaz gelince bütün öğrenciler tekrar ko ya basladılar hepsi gb aldılar o yüzden düpeyle veya baska biseyle alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoTimeToCry

Dupe felan yok yaz gelince bütün öğrenciler tekrar ko ya basladılar hepsi gb aldılar o yüzden düpeyle veya baska biseyle alakası yok

gb olmazsa nası alınacak o gbler tabiki gb fiyatları yükselicek ama yükseliceğine düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 8 Temmuz 2008; 16:09:06 >
  • Arkadaşlar gene usko'nun işidir. Yaz da geldi millet oyuna gene akın etmeye başladı oyuna yine gb sürdüler bu kadar basit dupe falan yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

quote:

Orjinalden alıntı: NoTimeToCry

Dupe felan yok yaz gelince bütün öğrenciler tekrar ko ya basladılar hepsi gb aldılar o yüzden düpeyle veya baska biseyle alakası yok

gb olmazsa nası alınacak o gbler tabiki gb fiyatları yükselicek ama yükseliceğine düşüyor

İnternet cafeler 24 saat para kasıyorlar kimse düpe yapmıyor merak etmeyin

• Dexser'e katılıyorum 8 tane mage char acıp para kasıyorlar...
  • Gelsin gelsin şöyle 50 kuruş falan olursa gb süper olur bi 100 tane depoladım mı diğer seneye dupe çıkmazsa tanesini 20 ytl den satmak süper olur ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Gelsin gelsin şöyle 50 kuruş falan olursa gb süper olur bi 100 tane depoladım mı diğer seneye dupe çıkmazsa tanesini 20 ytl den satmak süper olur ya

Walla ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Gelsin gelsin şöyle 50 kuruş falan olursa gb süper olur bi 100 tane depoladım mı diğer seneye dupe çıkmazsa tanesini 20 ytl den satmak süper olur ya

bende öyle yapmayı düşünüyorum köşeyi dönücez
    ama herkes bu taktiği uygularsa durum yine değişmez.
  • arkadaslar dupe war oyunda eger ki siz bir bilg. programcisi olsaniz oyun icindeki bosluklari yakalarsiniz bunu yapan arkadaslarda sadece oyun icindeki bosluklari yakaliyor bizde zamanında yakaldık akaranın bukadar ucuz olmasininda sebebi budur. :) sadece oyun icinde bosluk terslik herzmn olan seyin olmadigi yeri bulun sonrada orda nasil dupe yapilcagini arastirin bu is bukadar yhaw akara ilk hafta pazarda 100er tane yakın shaula lesath bakira goren arkadaslar war hatırlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dexser

quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

@Dexser

Laf Attığın Hiç Kimse Senin Gibi 1-2 Cafede +70 Char İzleyip Ağız Yapan Kişiler Değil Senin Dediğin Zamanlar 2 Yıl Öncesi Yıl Başı Eventi ( 5 5 1 Bugı ) Ve BUS Dupesinin Gİrişiyle 1 Gb Nin 250 YKR Olduğu Zamanlardır ..

Dupe Olduğu Kesin Ama Ne Olduğu Konusunda Tam Olarak Bişeye Ulaşamadık Bunun Aksine Piyasayı Hareketlendirmek İsteyen 5-10 Zekinin Yaptığı İşte Olabilir AMa Piyasanın Yükseldiği Bir Gerçek..

Not : +3 , +5 Cleaver ı Çöpe Atmakla Sınırsız GB Stoğuna Sahip Olunmaz Az Bilginiz Olsun Öle Konuşun..

Carnacda 1 GB Ye 25 YTL Diyen Zekimsi Ark.larada Duyrulur..

Örn:http://forum.donanimhaber.com/m_24609351/tm.htm

Bebe go go mario.

25 ytl yi yaklasık söyledim fiyatını bilmiyorum.5 aydır dupe var ama kimse nası yapıldını bilmiyor diyorsunuz.Dupe görmediğine eminim.Bus dupesiyle 250 kurusa gb fiyatı düşmez.Bebelerden duyduğun hiç birşeye inanma.5 5 1 bugu diye birşey olamdı hiç.Lard orclarda nası gb kasıldıgını hesapla öyle gel sen.

Hayda Sen Oyuna 5 Ay 1 Gün Önce Mi Başladın ? 1 Gün Oynayıp Bu Bana Gelmez Ben Kumuma Geri Dönim Deyip Gittin Heralde..

2 Yıl Öncesi Logosun Yeni Çıktığı Zaman Yıl Başı Eventi Çam Ağaçları , 5 5 1 Bugını Bilmeyeni Döverler Olmadı Hiç Demiş Bide.. Sizin Gibilerle Uraşa Uraşa Şu Forumda 3. Yılımızı Bitircez Hadi Hayırlısı..

Büyük Görmek İsteyenlere :https://store.donanimhaber.com/9b/8c/8a/9b8c8ac4f55556cb73e22687df0beb92.jpg

2 Yıl Öncesi Logos.. Arşivim Sağlamdır Buda Sana Baraj Kapağı Oldu Mu Ne ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 8 Temmuz 2008; 19:54:54 >

• Bu işe sacma dienler bu oyunu oynamıyo demektir .. gb 20 ytl iken 1 haftada nasıl olurda 6 ytl ye kadar duser.. oyuna bir acık var bu kesin..muhtemelen bugun dezeltıcekler.. ve yarın bugun piyasa yerıne gelıcek...(tabi yeni bir bug . vs gelmesse )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.