Şimdi Ara

oyundan anlayanlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler yeni bir kasa alacam toplama alma ihtimalim yok sistem özellikleri:INTEL CORE İ7 4770 3.4 GHZ işlemci 8 GB DDR3 ram 1 TB HDD 2 GB NVIDIA GT630 ekran kartı WIN 8 bu sistemle nfs run far cry 3 gta 4 assasian creed gibi yeni oyunları fazla kasma olmadan orta ayarlarda oynayabilirmiyim. sistem tavsiyeleri bölümde sordum bazıları açar ultra oynarsın falan dediler bazılar açmaz boşuna alma dediler kafam karıştı yardım edin..

• Sıkıntı yok kardeşim Orta ve yüksek ayar civarında oynarsın....
  • AaAK.b tekrar soruyorumm Ekran karti icicn tutturdu bazilari tetrisi bile acamaz falan diolar gt 630 ii dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRiuSBlaCk00

AaAK.b tekrar soruyorumm Ekran karti icicn tutturdu bazilari tetrisi bile acamaz falan diolar gt 630 ii dimi

660 ve üstü iyidir.
  • Hazir pc almayin cevrenizde illa ki toplamayi bilen birisi vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRiuSBlaCk00

AaAK.b tekrar soruyorumm Ekran karti icicn tutturdu bazilari tetrisi bile acamaz falan diolar gt 630 ii dimi

Sıkıntı yok biraderim millet söyler ağzı olan konuşuyor...Tabi benim tercihimde toplama pc den yana ama Bahsettiğin sistem güzel.... Arkadaşında bahsettigi gibi 660 ve üzeri iyidir ama gt 630da kötü bir kart değil ama iyi bir kart da değil seni belli süre götürebilir kardeşim .... ama biraz daha üstüne katarak şu ayarda bir kart alabilirisin... Hem gt630 dan çok çok daha üstün bir kart...

http://www.vatanbilgisayar.com/hd6870-gddr5-1gb-256bit--amd-radeon-dx11-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 6 Nisan 2014; 22:58:56 >

• İyiliğiniz için söylüyorum, hazır PC almayın. Para tuzağı hepsi. Çevrenizde bilgisayarcılar vardır muhakkak. Onlardan toplama PC temin edebilirsiniz. İlla hazır alacağım diyorsanız MSI'ın, Monster'ın dizüstülerinden alın bir tane. Oyun sistemi konusunda uzman firmalardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canvadan anlayan beri gelsin
    2 ay önce açıldı
    PHOTOSHOPTAN ANLAYANLAR GELSİN
    9 yıl önce açıldı
    Gitardan Anlayanlar Yardım :/
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

İyiliğiniz için söylüyorum, hazır PC almayın. Para tuzağı hepsi. Çevrenizde bilgisayarcılar vardır muhakkak. Onlardan toplama PC temin edebilirsiniz. İlla hazır alacağım diyorsanız MSI'ın, Monster'ın dizüstülerinden alın bir tane. Oyun sistemi konusunda uzman firmalardır.

+1
  • Gt630 çöp, kesinlikle toplama al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt630 saka mi yapiyorsu o islemci ye bu ekran karti he yazik valla bende gt630 var cidden kotu yeni oyunlarda en fazla 720p oynuyom ornek farcry3 zar zor 720p oynadim para sorunun varsa amd 8350 al islemci olarak yada 9 serisi ekran kartina ayirmis olursun intel islemcinin Parasini kesinlikle dedigin karti alma pisman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı leş. O bilgisayara vereceğin her kuruş çöpe gidecek. Hazır pc nedir ya?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.