Pc de oyun oynarken bu genellıkle knıghtta oluyor pc resetlenıyor..cs de aeo da ve sims 2 de resetlenmiyor ama oyundana atıyor.. ie8 acılmıyor acılmıyor derken.. acılıyor anasayfa gelmıyor yanıt vermıyormus gıbı gozukuyor ama 1-2 dakıka bekleyınce duzelıyor .. pc de zaten bulunnan admınıstratorden gırdım ie8 normal calısıyor dıgerlını denemedım.. oturumla ılgılı bır sorun olabılırmı yoksa sıcaklık mı yada pc ıyıce gıdıyormu..bir de (D:) sürücüsündeki program files a tıklattıgımda 7-8 sn kadar ddonuyor pc sonra program fıles acılıyor yardımcı olursanız sevınırım yenı bır oturum acsam duzelırmı ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Hocam sorunların pc'deki yazılımlardan kaynaklanıyor olabilir. pc'yi kastırıyor ve verimli çalışmasını engelliyor. Bence temiz bir format istiyor pc
Isınma problemi olsa belirli aralıklarda pc kendini resetler. ısınmadan olmadığını düşünüyorum.
aslında 1 ay once foramtaldım. nod32 monitorun programları (natural color , magıcpro,) deamon,utorrent,i tunes,firefox,ie8i,opera,safari,hamachi gibi programlar var
bence ısı gibi duruyor ram dicektim ama yetmio die 1 gb yeterli kompresörle hava tutma imkann varsa bir temizle iyice toz toplamış olabilir sora çeşitli yazılımlarkullanarak işlemci ve ekran kartı ısılarınıda kontrol edebilirsiniz
kompresörderkende bazı sanyi tipi kompresörler yağ ve nem filtresi yoksa yüksek miktarda yağ ve nem çıkartır onlardan deil yoksa daha çok zarr verebilir unutmayın burdaki her cevap sizin insiyatifinizde uygulanır ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme