Şimdi Ara

Oyundan atma, resetlenme ve yanıt vermeme sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle sistemi yazıyım;

p4,1 gb ddr ram,256 mb fx 550.... biraz antika

şimdi sorunumu yazayım

Pc de oyun oynarken bu genellıkle knıghtta oluyor pc resetlenıyor..cs de aeo da ve sims 2 de resetlenmiyor ama oyundana atıyor.. ie8 acılmıyor acılmıyor derken.. acılıyor anasayfa gelmıyor yanıt vermıyormus gıbı gozukuyor ama 1-2 dakıka bekleyınce duzelıyor .. pc de zaten bulunnan admınıstratorden gırdım ie8 normal calısıyor dıgerlını denemedım..
    oturumla ılgılı bır sorun olabılırmı yoksa sıcaklık mı yada pc ıyıce gıdıyormu..bir de (D:) sürücüsündeki program files a tıklattıgımda 7-8 sn kadar ddonuyor pc sonra program fıles acılıyor
    yardımcı olursanız sevınırım yenı bır oturum acsam duzelırmı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam sorunların pc'deki yazılımlardan kaynaklanıyor olabilir. pc'yi kastırıyor ve verimli çalışmasını engelliyor.
    Bence temiz bir format istiyor pc

Isınma problemi olsa belirli aralıklarda pc kendini resetler. ısınmadan olmadığını düşünüyorum.
  • aslında 1 ay once foramtaldım. nod32 monitorun programları (natural color , magıcpro,) deamon,utorrent,i tunes,firefox,ie8i,opera,safari,hamachi gibi programlar var
  • bence ısı gibi duruyor ram dicektim ama yetmio die 1 gb yeterli
    kompresörle hava tutma imkann varsa bir temizle iyice toz toplamış olabilir
    sora çeşitli yazılımlarkullanarak işlemci ve ekran kartı ısılarınıda kontrol edebilirsiniz

kompresörderkende bazı sanyi tipi kompresörler yağ ve nem filtresi yoksa yüksek miktarda yağ ve nem çıkartır onlardan deil
    yoksa daha çok zarr verebilir unutmayın burdaki her cevap sizin insiyatifinizde uygulanır ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.