Arkadaşlar Biliyorum Bu Tarz Konulara Cevap Vermekten Sıkıldınız Ama Bu Sorunu Aşmam Lazım Hemde Cook Acill
Arkadaşlar bilgisayarda Normal İnternet,film vs yerlere girdiğimde Bilgisayarda Herhangi Bir Kapanma Soz Konusu Degil Ama Ne Zaman Bir Oyuna Girsem Ornek: Knight Online Aradan 15-20 dk veya 1-saat sonra fln Bilgisayar Pıt Deyip Kapanıyor Daha Sonra Bilgisayarı Aldım Formatcıya Godurdum Format Attırdım Bana virüs bulasmıs vs ahkam kestiler ben tabi inanmadım Sorun Hala Devam Ediyor Arkadaşlar Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim
Buda Bilgisayarımın Oyuna Girmedenki Sıcaklık Değerleri
Arkadaşım bu tür konular çok açıldı ve bir çoğunun ise donanımsal sorundan ötürü olduğu söylendi.Sende de CPU veya ekran kartı ısısından ötürü olsa gerekki pc kendini korumaya almak için resetliyor ve seni uyarıyor.Ekran kartı ve işlemcinin fanını sökerek termal macun sürüp güzel bir temizilikle sorununu çözebilirsin.
senin sorunun ısınma sorunu bu sorun ne zamandır var eğer yeni başladıysa bütün fanları kontrol et duran fan varmı diye duran fanı değiştir yenisiyle
Bu Sorun Yaklaşık 2 hafta Once Başladı
Kasayı Acıp Butun Fanları Sokup Guzelce Temizledim Fırca İle Sonrada Elektirik Supugesiyle Kasayı Guzelce Tozlarını fln aldım ama sıkıntı Hala Devam Ediyor.