Şimdi Ara

Oyundayken ekranda yeşil kareler ve çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eski bir bilgisayarım var ama bugüne kadar hiç bir sorun olmadan yine cs go, lol, dota gibi oyunları sorunsuz oynuyordum. Fakat bir kaç aydır oyundayken 30dk falan sonra ekranda yeşil kareler çıkıyor ve artıyor daha sonrada mavi ekran hatası verip kapanıyor bazende kapanmıyor ekran kartı çalışmayı durdurdu falan diyor. Sıcaklıktan olduğunu düşünerek kaliteli bir termal macun aldım zalman marka. Onu sürdükten sonra yine aynı sorunlar devam ediyor. Burn in test yaptım 86-87 derecede falan kalıyor daha fazla artmıyor. Sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Ek olarak artık değişim zamanı gelmiş gibi de geliyor. Bu nedenle 200tl yi geçmeyecek bir ekran kartı önerir misiniz sisteme uygun. Satmak istesem şu an benim ekran kartı kaça gider acaba?

Sistem

Anakart : GIGABYTE GA-EP43C-DS3
    Ekran Kartı: Powercolor HD 4890 1G DDR5 / 256 bit
    İşlemci: Intel E8400 3.0ghz Core 2 Duo
    Ram: Hı-Level 2x2 DDR3 1333MHz
    Psu: Corsair VS650
    Kasa: Zalman Z3 Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onlinepazar -- 25 Temmuz 2015; 14:43:58 >

• Hocam muhtemelen ekran kartınız arızalı. Ekran kartı olarak şunu önerebilirim :http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • Bazende hiç bir problem olmuyor ama bu kartı kurtarmanın bir yolu yok mu acaba?
  • Galiba kendi kartımın problemini çözdüm Meğerse sorun eski bir sürüm varmış en güncel sürümü yükleyince yaklaşık 4 saat test ettim bırak ekranda yeşil kareleri fan son hıza hiç çıkmadı bile :) Şu an normal 59 furmark strest testte 84 derece görüyor en fazla. Umarım düzelmiştir yinede herkese teşekkürler eğer bir gelişme olursa zaten yine yazarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.