Bildirim
Oyundayken müzik değiştirme (Kısayol tuşu atama) YARDIM!
JACK & JONES, JJEMIL KNIT LS POLO, Triko, Erkek, Siyah , M : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6QGVTH9
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up up up -
up acil lazım bana da word de yazı yazarken bir ses dosyasını duraklatma/oynatma kısayolu lazım klavyemde harici tuşlar var onları nasıl atayabilirim. -
aimp3 playerle bu kısımdan atayabilirsin :)https://store.donanimhaber.com/96/4a/ac/964aacda473242470700371f81dfda10.PNG
-
Aımp3 yukeyın Fn +f12 ıle ılerı muzık degıssın fn+f9 la dursun yada baslasın falan yukledıkten sonra program ara yuzunde neye tıklayınca kısa yol olduygunu gosterıyor zaten -
@hakandarka @NsncHunter1 cevaplar için teşekkürler arkadaşlar peki wmp olduğu gibi burada da yavaş veya hızlı oynatma Seçenekleri mevcut mu?
Edit: Word'te işe yaramadı yinede teşekkürler arkadaşlar.
Edit2: Pardon arkadaşlar evrensel kısayol ekleyince çalıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 9 Şubat 2014; 16:33:32 > -
Aimp3te bu dediğin şey için hiç ihtiyaç duymadım. Muhtemelen yoktur. Ben yavaşlatma hızlandırma için genelde virtual dj programını kullanıyorum. -
Wmp icin bir eklenti buldum kisayol atadim word de calisiyor tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JindaR
Nasıl yaptığını anlatabilirmisin dostum, hangi eklentiyi kurdun? -
quote:
Orijinalden alıntı: klawye
quote:
Nasıl yaptığını anlatabilirmisin dostum, hangi eklentiyi kurdun?
wmpkeys plugin şeklinde -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: klawye
quote:
Nasıl yaptığını anlatabilirmisin dostum, hangi eklentiyi kurdun?
wmpkeys plugin şeklinde
Tesekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ALLTAKİ RESİMDE OLAN EV TUŞUNA BASIN VE HEMEN ARDINDAN MÜZİK NOTASI İŞARETİNE BASIN VE MÜZİK KLASÖRÜNÜZÜ ORAYA EKLEYİN
EKLEDİKTEN SONRA MÜZİĞİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN BİR SONRAKİ MÜZİK=FN+F8 BİR ÖNCEKİ MÜZİK=FN+F6 DURDURMAK İÇİN=FN+F7 TUŞUNA BASIN BU KADAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duhcess -- 29 Ağustos 2023; 19:38:20 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X