sorun neydi gerçekten, bilmemiz karşılaşmamız halinde sorunu çabuk çözmemize yardımcı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: alp1313
Çok teşekkürler yarım saat uğraştım ve sorunu çözdüm. (:
anlat nası cozdugunu bari sırf kendini dusunme baskalarına da olmuş olabilir.
Evet bendede oldu bu hata, 5nci deneyişimin sonunda girdim.
sbotla client açıyorum çara giriyorum starta tıklıyorum çara giriyorum fakat sbot açılmıyor 1-2 sn sonra sbot kapanıyor çara dc veriyor ancak bi daha deneyişimde çara giriyorum loadig kısmı dolmadan sbota geçiyorum ordan starta tıklıyorum bazen kasmaya başlıyor 10 sn sonra yine dc bazende uzun süre kasıyor acaba sbotlamı alakalı bir şey yada ttnet çünkü launcherle girdiğimde sorun yoktu
Modeme res atıp dns ayarlarını değiştirdiğimde sorun çözüldü arkadaşlar.
Dün akademi kasarken banada oldu 2 charımda, id şifre yazıyordum bekliyorum çat dc, sbot dan baktığımda da "connect the server error2" tarzında birşey yazıyordu deli oldum naptımsa sokamadım, sonra son çare aklıma geldi joymaxın sitesindeki ban listelerine baktım , dün2 side ban yemiş ben daha charları açar açmaz nickleri 02155a 03155a 04155a ... diye seriydi benim bütün akademimdekiler, gbot sandılar heralde daha hayatlarının baharında ben charları açar açmaz ban yemişler 39 LwL 'e kadar oyundan düşmemişlerdi 39 lwl olduklarında internet gitmişti, bari mezun edene kadar bekleselerdi ya
Şimdi Suçlu Netimi kesen TTnet mi, daha ilk gününden charları banlayan Joymax'mı, isimlerini seri yapan ben mi
Joymax'dan ekmek yiyoruz ona kızamıyorum ama 2 gündür TTNET'e fena kaynıyorum
bi ara bendede şöle bi sorun oldu. sroyu açınca bağlantı gidiyodu. internet bağlantısı kopuya sağ altta gözüküyo bu. sroyu kapatınca geri geliyo. format atınca düzeldi anca .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme