Şimdi Ara

Oyundsan atıldım. Giremiyorum. Genel sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Silkroadtan atıldım ve giremiyorum. Neler oluyo? Sadece bende mi var yoksa sizdede oldu mu?

• girememe nedenin nedir ssli açıklayabilirsin yada daha açık anlatabilirsin
  • Login ekranında Sol altta ne yazıyor ?
  • Çok teşekkürler yarım saat uğraştım ve sorunu çözdüm. (:
  • ben 2 gün aralıksız deneyip giremediğimi bilirim ve çoğu arkadaşada olmuştur bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

ben 2 gün aralıksız deneyip giremediğimi bilirim ve çoğu arkadaşada olmuştur bu

+1 günlerce girmiyo bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1313

Çok teşekkürler yarım saat uğraştım ve sorunu çözdüm. (:

Sorun neymiş? Bendede oyuna girer girmez atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun neydi gerçekten, bilmemiz karşılaşmamız halinde sorunu çabuk çözmemize yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1313

Çok teşekkürler yarım saat uğraştım ve sorunu çözdüm. (:

anlat nası cozdugunu bari sırf kendini dusunme baskalarına da olmuş olabilir.
  • Evet bendede oldu bu hata, 5nci deneyişimin sonunda girdim.
  • sbotla client açıyorum çara giriyorum
    starta tıklıyorum çara giriyorum fakat sbot açılmıyor 1-2 sn sonra sbot kapanıyor çara dc veriyor
    ancak bi daha deneyişimde çara giriyorum loadig kısmı dolmadan sbota geçiyorum
    ordan starta tıklıyorum bazen kasmaya başlıyor 10 sn sonra yine dc bazende uzun süre kasıyor
    acaba sbotlamı alakalı bir şey yada ttnet çünkü launcherle girdiğimde sorun yoktu
  • Modeme res atıp dns ayarlarını değiştirdiğimde sorun çözüldü arkadaşlar.
  • Dün akademi kasarken banada oldu 2 charımda, id şifre yazıyordum bekliyorum çat dc, sbot dan baktığımda da "connect the server error2" tarzında birşey yazıyordu deli oldum naptımsa sokamadım, sonra son çare aklıma geldi joymaxın sitesindeki ban listelerine baktım , dün2 side ban yemiş ben daha charları açar açmaz
    nickleri 02155a 03155a 04155a ... diye seriydi benim bütün akademimdekiler, gbot sandılar heralde daha hayatlarının baharında ben charları açar açmaz ban yemişler 39 LwL 'e kadar oyundan düşmemişlerdi 39 lwl olduklarında internet gitmişti, bari mezun edene kadar bekleselerdi ya

Şimdi Suçlu Netimi kesen TTnet mi, daha ilk gününden charları banlayan Joymax'mı, isimlerini seri yapan ben mi

Joymax'dan ekmek yiyoruz ona kızamıyorum ama 2 gündür TTNET'e fena kaynıyorum

• bi ara bendede şöle bi sorun oldu. sroyu açınca bağlantı gidiyodu. internet bağlantısı kopuya sağ altta gözüküyo bu. sroyu kapatınca geri geliyo. format atınca düzeldi anca .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.