Şimdi Ara

oyunla ilgili bir kac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diyelimki 88 90 lvl siniz. full +5 BD setiniz var ve bunlarla 900 def iniz var warriorsanız diyelim ki PoW ile beraber 1050 1100 def iniz var.
    diyelimki 150 str ve 30 dex iniz var
    summit'te ve ya DT de kasılıyorsunuz sonra lvl atladınız ve 95 96 lvl oldunuz ve dex gitmediğiniz için sizin hala 900 definiz var ya da PoW la 1100 dediğim gibi iste...

ama 1100 def size RDL de yetmio.. mecburen dex mi gideceksiniz demek bu ?
    fruit falan var biliyorum ama, onun buna cok büyük derecede yardım edeceğini sanmıyorum...
    .................................................

general tusanı öldürmek için ortalama ne kadar /def / s. def / HP/ olması gerekiyor ?
    -------------------------------------

summit'te kasılmak için ortalama ne kadar def / s. def lazım ?
    -------------------------------------------

Crimsonda kasıyorum, ve hemen hemen 2000 pts de bi vio/ tox / 5D falan düsüo ve hep clean bi kere N4 statlı bi tox düsmüstü. ama dediğim gibi 2000 / 3000 pts de bi ya düsüo ya düsmüo...
    rare skill book görevini yaparken summitte de PP den baska bisi düsmedi. orda da ve ya DT' de de bu kadar zor mu düsüo bu itemler ?

drop eyeball kullansam ne kadar ise yarar ? 500 / 1000 pts de bir mi düsmesini sağlar yoksa yine 2000 pts de bir düser ama düsenin N4 / N5 statlı olmasını mı sağlar ?
    -------------------------------------------------------------

CM neden bu kadar pahalılastı ? bu oyunu oynayan kisi sayısıyla mı alakalı ? yoksa artık bütün basılan mallar yanıo +5 vio 210 / 220m aldı basını gidio HT itemler uctu gidio PP 1.5m ye satılıo ya da 1m.. 1 ay önce 400k idi +5 vio 170//180m idi...
    bu pahalılığın nedeni nedir ?
    ----------------------------------------------------

aslında daha soru var ama suan aklıma gelmio..

simdiden emeği gecen herkese cok ama cok tesekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alastiss -- 22 Mayıs 2008; 17:43:58 >

• biri bu soruları cevaplarsa gercekten cok sevinicem ya
  • int verince powun verdiği def artar

ayrıca drop için tavsiyem herzaman party bonusla kas
  • Aşağıdaki haritalarda 2-2-2-2 şeklinde damage almak için gerekli defans ve skill defans:

Stone - 650 def 1200sdef
    SV - 750 def 1400 sdef
    Crimson - 800-850def 1800sdef
    Crystal - 900-950def 2000sdef
    DT - 1100-1200def 2100-2300sdef
    RDL - 1300+def 2500-2700sdef

Hax item olduktan sonra DEX'e dönmeye gerek yok. 10dex + party bonus + RDP ve sana +23 stat verecektir. 10 DEX olmasına rağmen bu yukardaki defans değerlerini sollayanlar var ama o kişilerin de ona göre sağlam itemleri var.
    CM fiyatlarındaki yükseliş HT itemlerinde yapılan kredi kartı dolandırıcılığın (CC Fraud) komple tespit edilip bitirilmesinden dolayı biraz da. 100k$ zarardan döndü Netgame, GM Scott'un kendi açıklamasına göre. Hal böyle olunca pek çok HT item geri çekildi, pek çok yüksek gold sahibi account banlandı. Böyle olunca ekonomik bir darboğaza girildi. HT itemlerindeki satışı canladırmak için 15$'a uyduruk emperial giyme şansını oyunculara verdiler o da 1/6 şans ile, şans kutusu gibi, corean da çıkabilir esk de emperial de (d5j5 yok tabi). İllegal gold satanların da önüne epey bir geçiliyor, eskisine nazaran onlar da azaldı. Şirket olarak satanları pek durduramıyorlar da münferit kişileri tespit edip banlıyorlar. Oyundaki gold azaldığı için fiyatlar da yukarı çıktı diyebilirim.

Yukardaki def-sdef değerlerinde Crimson için yazılanın 100er puan üzerinde olursan tek başına kesebilirsin sanırım Tusan'ı. Ama yanına bir combat medic alıp paralizleyip öldürmeni kolaylık açısından tavsiye ederim, biliyorsundur sanırım boss farmlarken en kolay yöntemin paraliz oluşunu.

Drop eyebalların çok bir etkisi olmuyor. Aynı şekilde charm of luck'ın da öyle. Geçenlerde usa forumda okudum, birisi yazmış, charm of luck iteme + basarken bir şans vermez, sadece şans vereceğine inandığın bir HT item kullandığın için gereksiz bir cesaret verir oyuncuya.
    Ersel'in dediği gibi party bonustan gelen drop artışı yüksek kill sayısına ulaştıkça daha etkili droplar gelmesini sağlar. Ama yine de herşeyin başı şans. DT'deki ise hiç drop yok gibi birşey. ESA ile kasıp Drac/TL düşürmeye uğraşıyorsan onun hiç bir drop eyeball, party bonustan gelen drop rate ile alakası yok. Çünkü o Drac/TL itemleri drop itemi değil, yerden almıyorsun direk çantana [obtain] olarak geliyor. Lafa başlamışken devam edeyim kill sayısı ile de alakası yok bunları düşürmenin. 7k kasıp ölüp, ilk kestiği mobtan Drac alanlar var. Veya bismillah girip 10 tane mob kesip alanlar da var. Drop eyeball kullanmadan.

• helal olsun yahhh mert abi sen olamsan vayy halimize gerci ben oyunu bıraktım ama
  • evet mertin dediği gibi drop eyeball ile maden item arttırıcısının pek bi etkisi yok. Sözde %20-40 arası arttırır diyor ama şu ana kadar gözlemlediğim pek bi artış yok.
  • mert abi 2 sorum var
    1.charm of luck cidden işe yaramıomu:O
    2.bence impreal set okadar iyi değil ve geçende koyduğun resimdeki D5 ve J5 nasıl yapılmış?

ve bir sorum daha var
    KAÇ LVLSIN?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için cok tesekkür ederim. ama bonus party nin ve PTS sayısının bu işle pek alakalı olduğunu da ben düsünmüyorum ( kesin birsey söylemiyorum, yanlıs anlasılmasın )

6800 kadar pts yaptım en fazla ve hemen hemen hepsi Crimson Sky da ve tek cıkan mal 5D boots ( F ) clean...

baska bir gün 2000 pts bile yoktu N4 statlı tox spear düstü.

baska bir gün 100 pts deydim daha shiv düstü. pts 300 oldu vio bow düstü, 600 kadar oldu vio rod düstü.
    1000 olmadan bi shiv daha düstü. üstelik bonus partyde de değildim...
    Eyeball of Earth Dragon falan da kullanmıyordum

cevaplar için cok tesekkür ederim
  • pts konusunun en çok işe yaradığı şey 15kya açılan kutular ve pts arttıkça 50ptsde bir çubuk çekmede daha ii şeyler çıkar
  • ben usa forumdaki büyük bir çoğunluğun yalancısıyım, charm of luck işe yaramaz diyorlar hep.
    d5j5 emperialleri eklediğim başlıkta nasıl temin edildiklerini yazmıştım Ersel, oradan bakarsın. :)
    Usada oynamıyorum o yüzden bir level sahibi değilim. :)
    Pts olayında ben de sana katılıyorum alastiss. Ama hurafe olarak yerleşmiş kafalara, sıfır pts ile 990k' ya açılan kutu açtı benim arkadaş lvl 50iken, çocuğa +7 N2 %28 sar lvl 50 spear çıktı. yarım saat geçti yine pts yoktu ölmüştü kasarken açtı M2M2 tox rod düştü.
    11k binek üstünde kastı benim pet sevdalısı ufak kuzenim. 1 tane çöp bile çıkmadı.
    Herşey şansa bağlı deyip bu işten sıyrılabiliriz.
    Mikrofonlarımız Bilecik Arena stadyumunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.