Şimdi Ara

Oyunlar akıcı değil.. [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gün önce aldıgım ge60 için oyun performası değerlendirmek için baktıgımda hiçte akıcı olmadığını farkettim youtube yuklenen videolarda yuksek grafik ayarlarında akıcı oynanabilirken bende neden böyle bir sorunla karşılaştığımı anlamadım.oyunları yüksek performanslı Nvidea işlemcisi ile çalıştırma rağmen yine aynı sorunla karşılaşıyrum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner1992 -- 1 Mart 2013; 22:15:39 >

• Masaüstüne sağ tıklayıp '' 3d ayarlar'' bölümüne girip kart seçeneklerinden ''otomatik seçilir '' bölümünü ''yüksek performanslı nvidia işlemcisi'' yapın. Aynı yerde ''program ayarları'' bölümüne girip ''özelleştirilmiş program'' seçeneğinden oynadığınız oyunun kısa yoluna ayarlayın. Hemen altında kart seçeneği var. Onu da nvidia yapın.

Sorun yine düzelmezse, kartın güncel sürücüsünü ve directx i güncelleyin bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 28 Şubat 2013; 23:29:17 >
  • ekran kartını güncelle
  • dediğiniz gibi yaptım, ekran kartını ve directxi daha önce güncellemiştim. Ama sorun yine tekrarlıyor. Prototype 2 oynarken çöznürlük 1600*900 iken 13 fps, 1280*720 iken 16 fps alıyorum. Değerler normalmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner1992 -- 1 Mart 2013; 1:48:28 >
  • kart aktif değildir muhtemelen hd 4000 ile çalışıyordur o oyun.nvidia ayarlarına tekrar bir bakın olmuyorsa kart arızalıdır belki garantiye verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner1992

dediğiniz gibi yaptım, ekran kartını ve directxi daha önce güncellemiştim. Ama sorun yine tekrarlıyor. Prototype 2 oynarken çöznürlük 1600*900 iken 13 fps, 1280*720 iken 16 fps alıyorum. Değerler normalmidir?

Ultrada filan oynamaya çalışıyorsan anormal değil.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

Buradan kıyasını yap, ciddi fark varsa anormallik vardır.
  • pilde iken mi deniyorsun ? pilde ekran kartından tam verim alamazsın sarjda iken dene bir de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarjda mı pilde mi?
    Turbo aktif mi?
    Oyunlarda Nvidia ekran kartının çalıştığından emin misin?
  • Sanırım kart aktif olmuyor, yüksek performanslı NVİDEA işlemcisi ve entegre grafikte oyunu çalıştırmama rağmen aynı ayarlarda aynı fps'yi alıyorum.
  • pil değilde fişe takılı halde iken denedin mi ?
  • oyun oynarken fişte takılı hep :/
  • Turbo ışığı yanıyormu? Yanmıyorsa oyunun simgesini sağa tıkla orada grafik işlemci ile çalıştır seçeneği var onu dene.
  • ozieses, dediğiniz gibide uyguladım aynı sonuç alıyorum.turbo ışıgıda yanmasına rağmen fps değeri aynı.
  • quote:

ozieses, dediğiniz gibide uyguladım aynı sonuç alıyorum.turbo ışıgıda yanmasına rağmen fps değeri aynı.

değerler normal değil gibi başka bir oyunda dene yine çok kötü fps alıyorsan harici karta geçmiyordur.ya da sen geçiremedin :D sadece nvidia yı seçmeyi dene ya da driver ı değiştir.belki oyunda sorun vardır.
  • ilginiz için teşekkür ederim, sorunu çözdüm. ekran kartı ve gpu driverlarını silip tekrardan yukledim sorun ortadan kaltı.
  • quote:

ilginiz için teşekkür ederim, sorunu çözdüm. ekran kartı ve gpu driverlarını silip tekrardan yukledim sorun ortadan kaltı.

sağ altta pil modunu YÜKSEK PERFORMANS yap prize takılı kullan
    nvidia driver güncel tut
    directx olsun c++ olsun güncel tut frameworkleri yükle işletim sistemini güncel tut
    oyunları nvidia ile aç

Msi afterburner yükleyip ekran kartının kaç mhz de çalıştığını görebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.