Şimdi Ara

oyunlar azaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırmalara göre oyun satışında %25 azalma varmış onun için kopyaya hayır yoksa yakında hiç oyun yapmayacaklar ve bizde havamızı alacaz ama orjinellerde pahalı bende en iyi 20 tane oyun var hepsinin orjinalini alsam 2 milyar ediyor bi çare bulmalıyız

• Yapımcılar oyun sektörünü bırakmayacaklardır sonuç olarak onlar yeteri kadar kazanıyorlar ama tabi orjinal alınması en iyisi parası olan için.. Aynı risk sinema sektörü içinde geçerli onlarda film yapmayackmı ?
  • orjinal alınmazsa öyle olur
  • orjinal almak için para lazım.bizde para var ama yeteri kadar yok.ya da oyunlar cok pahalı.bi ortasını bulsalar ben orjinal alırım
  • şahsen kopya oynadıktan sonra cidden hakediorsa orjinalini aldığım oyunlar oldu (Worms World Party - UT04 - Civ2 :) ... )
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan

orjinal alınmazsa öyle olur

hiç kusura bakma ama adamlar oyun yapsın diye yeni çıkan bir oyuna 90YTL ile 140YTL arasında para veremem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

quote:

hiç kusura bakma ama adamlar oyun yapsın diye yeni çıkan bir oyuna 90YTL ile 140YTL arasında para veremem...

onda da haklısın da yurtdışı gibi makul fiyatlar olsa benim oyunların çoğu orjinal olurdu ki zaten taş çatlasa 10 tane orjinal oyunum vardır 30$ gibi bi fiyat olsa gene iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internetten bir oyunu çıktığı gün ücretsiz indirmek varken neden milyar dolarlarla kar eden bir şirketin oyununa 90-100 milyon verelimki
  • valla ben bu siteye yeni geldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mezarci034

internetten bir oyunu çıktığı gün ücretsiz indirmek varken neden milyar dolarlarla kar eden bir şirketin oyununa 90-100 milyon verelimki

bencede internetten bedava indir ceğinine para veriyonwww.kenanxtr.com dan gir oyunlar doluuuuuuuu

• bendede fazla orjinal oyun en çok 3 4 tane var çok azaldı

• quote:

quote:

bende vermezdim herhalde

• yurt dışında bizden daha ucuza alma imkanı olan adamların bu araştırmaya göz atması gerekir bence. bizim değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

quote:

onda da haklısın da yurtdışı gibi makul fiyatlar olsa benim oyunların çoğu orjinal olurdu ki zaten taş çatlasa 10 tane orjinal oyunum vardır 30$ gibi bi fiyat olsa gene iyi

bende yabancı yapım olarak yalnız panteranın vulgar hits from hell albümü vardı oyunlar ateş pahası valla

• quote:

araştırmalara göre oyun satışında %25 azalma varmış onun için kopyaya hayır yoksa yakında hiç oyun yapmayacaklar ve bizde havamızı alacaz ama orjinellerde pahalı bende en iyi 20 tane oyun var hepsinin orjinalini alsam 2 milyar ediyor bi çare bulmalıyız

Ulan Çok Parası Olan Orjinal alsın ben bilgisayarıma parça almak için yapmadığım çevirmediğim fırıldak yok bide oyuna yüzlerce YTL paramı vercem işim yok.
  • walla oyun fiyatları 30-40 ytl olsa belki alınabilirdi.hem orjinal oyunun olucak hem online oynarken ıncık bıncık programlarla ugrasmıcaksın crack vb.. seyler yok.ne biliyim netten indireceğime 256 lık baglantıyla alınabilirdi.Zaten cd cilerde 7-8 YTL bi korsan dvd oyunu.wer 20 milyon daha al orji.tabi bunlar warsayımdan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 19 Kasım 2005, 1:27:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.