Arkadaşlar 5-6 senedir oyun oynarım.İlk oynadığım oyun Call of Duty 4 MW idi.O kadar bayılmıştım oyuna ki 6-7 kere tekrar tekrar oynamıştım.Günlerimi COD'la geçiriyordum.Sonra COD MW2 çıktı.Daha bi gerçekçi daha bi eğlenceliydi.Battlefield 2 oynardım.Botlarla sabahlara kadar savaşır yeni yeni taktikler denerdim.Oyunlar hakkında daha fazla bilgi edindikçe oyunlardan aldığım zevk azaldı.Artık trailerlar tam bir grafik reklamına dönmüştü.Grafik,grafik diye diye bir oyunun asıl keyif veren yönlerini unuttuk.Şimdi ne bir çağ ötedeki grafikleriyle Killzone'dan,ne Battlefield Hardline'dan ne de COD'dan keyif almıyorum.Açıkçası E3'te gösterilen çoğu üst düzey grafikli oyunlardan da bi beklentim yok.Nerde o oynaya oynaya bitiremediğim CoD,nerde Battlefield...
haha ergen kardeşim, oyun oynamaya bir de half life 1, cm 99, We 2, MGS gibi oyunlar ile başlamış olsaydın bilgisayarını direk çöpe atardın herhalde..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme