Şimdi Ara

Oyunlar vs. için HDD seçimi WD blue 7200rpm iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu kara cuma muhabbetlerinden şu tarz bir ürün düşünüyorum
    www.sinerji.gen.tr
    WD 1TB Blue 64MB 7200rpm (WD10EZEX) Harddisk
    https://www.sinerji.gen.tr/wd-1tb-blue-64mb-7200rpm-wd10ezex-harddisk-pmu3347

farklı önerisi olan ateşlesin, pcde ssd mevcut bide 500gb hdd var ama yetmediğinden dolayı 500 ü çıkarıp 1 tb ile deiştiricem, yanına takmazsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61B7652C7

Bu mesaj silindi.
    oyy 2tb aslında ben de bundan mı alsam

aynen şuan hdd ye bakıyorum yer açmak için, hiçbi fikrim yok ne bu kadar yer kaplıyor... oyunu aldık indiremiyoruz
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    dediğin gibi bu modele özgü ilginç bi durum var.

yabancı forumlarda da sorulmuş adamın cevabı

intellipower rpm diye geçiyor sanırım açıklamalarda hep

"Best guess? Somewhere between 5400 and 7200 rpm. But WD is not telling."
  • Oyun pcsinde oyunlar ssdye yüklenir harddik değişceğine 512 gb ssd ekle.
  • 2010 lu yıllardan beri bir bilgisayarda 1 tblık olarak alınabilcek en fiyat performans oranı yüksek ve sorunsuz, stabil, çalışma sesi makul tek hdd o linkini verdiğiniz Wdnin blue serisi 7200 rpmlik "WD10EZEX" modelidir Kendi oyun bilgisayarımdada kullanıyorum gayet iyi. Hatta hayatımdaki ilk wd tecrübem şuan kendisiyle mutlu mesutum 165-170 mb civarı okuma yazma hızı sunuyor.

Yurt dışında sorunlu ve problemli olarak şikayet konusu seagetin wd den fazla bunuda belirteyim. Seagatede alabilirsiniz ama gerek türk gerek yurt dışı forumlarında wd kesinlikle daha güvenli ve sıkıntısız bi liman burdada konusunu açmıştım seagate ile sıkıntı yaşayıp wd ile gayet mutluyum isabetli karar diyen çok yorum aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Green serisi depolama için tavsiye ediliyor hızı 5400 ile 7200 arasında değişiyor deniliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliOrmanlı0106

Oyun pcsinde oyunlar ssdye yüklenir harddik değişceğine 512 gb ssd ekle.
    yer yok dostum yer

512 alcaz 2 oyun yüklicez o da patates olacak

600w güç kaynağım var gtx1070 besliyor

şu an dengeleri bozmamak adına mevcut hddyi çıkarıp yerine bişey takacağım ssd 1TB almak da pek olası değil benim bütçemle

o yüzden ya attığımı ya da arkadaşın da dediği gibi 2 TB a bakacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    aynen bende 475gb ana disk olarak kullanıyorum ssdyi gerisi çer çöp ü buna atıcam da

şu an farkettim sildiğim çoğu şeyi file history adı altında dosyalamış bu kamil... ben de diyorum nerde la bu dosyalar

spacesniffer* diye bir program buldum aşırı iyi öneriyorum direkt, ne ne kadar yer kaplıyor anında gösteriyo ve lokasyonunu öğrenebiliyorsun şimdi temizledim

1 yıl önce indirdiğim oyun dosyası duruyor ve gözükmüyor böyle bi saçmalık olabilir mi ya

200gb boşalttım 2 saniyede

• quote:

Bu mesaj silindi.
    geldi dimi? Kendin test ettin?

Şöyle bişey sorucam sanırım bu intelli dediği olay yük durumunda hız arttırıp azaltma olabilir. Yani öyleyse çok bir problem arz etmez boşa çalışmasın zaten
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yaklaşık bir yıl sonra hortlattığım için özür dilerim, size bir sorum olacak sakıncası yoksa.. Ben seagate 1tb aldım bzouk çıktı iadeye yolladım, hepsiburada'da wd WD10EZEX modeli 298 tl, sık oyun oynayan birisiyim, 240gb ssd var 3 oyunda yer kalmıyor. Önerir misiniz 298 tl'ye iyi midir? seagateyi alır almaz hiç çalışmaması ve dediğinz gibi yerli yabancı bir çok şikayet olduğu için tekrar aynısını almak istemedim. Araştırma yapıyordum size denk geldim, yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • 298 tlye 1tblık wd blue şu kurlarla bedava resmen. Dikkat edin bi bit yeniği çıkmasın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcısı hepsiburada. Alıp iadeye gönderdiğim seagate'fe 320 tl civarıydı. 2 3 hafta önce 350tl gibi bir fiyatı vardı wd blue'nin sonra günün fırsatı diye 298e düştü bir daha da yükselmedi. Linki de bu
    www.hepsiburada.com
    WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    aldınız mı hocam ? birde bu hddler her sitede kutusuz statik poşet ile mi satılıyor refurbished ürün olmasın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.