Oyun oynarken örneğin fps 50 60 ken birden birden 30 lara düşüyor buda gözle görünür kasma yaratıyor. Bu fps düşüşü saniyelik yani 1 saniye sonra tekrar düzeliyor ancak oyun oynarken rahatsız ediyor. Yine bazı oyunlarda mausu sağa sola döndürünce de fps düşmesi oluyor sonra fps tekrar çıkıyor. Bu sorunun sebebi nedir sıcaklıkları kontrol ettim anormal bir durum yok. Sistem: fx8350 işlemci, GA-970A-DS3P anakart, Asus gtx760 Ekran kartı, Kingston 4+4 8 gb ddr3 1600mhz ram. Ayrıca ssd harddisk var oyunları ona kurduğumda da sorun devam ediyor. Nagas marka powerım var üzerinde lwp-600t modeli sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?
dostum laptop kullanıyorsan eğer bazen bendede öyle sorun oluyordu özellikle online oyunlarda . öncelikle sürücülerini kontrol et güncelmi diye . onlar tam oldugu halde devam ediyosa ilkel yönteme başvur laptopsa pc güc kablosunu tak çıkar oyunda iken düzelme ihtimali var .bendede fps 50 60 oluyodu efektli bişey olunca 25 30 a düşüyodu sonra fark ettimki güc kablosunu algılamamış tak çıkar yaptım 60ta sabitlendi . sende oyundayken bi dene
Hocam laptop değil masaüstü. Sürücülerin hepsini de güncelledim.
Genellikle ani düşüşün nedeni power supply dir ama sanırım senin psunun 80+ bronze başarımı ya psuda bir arıza oluşuyor düşük güç gönderiyo arada yada pcyi güç tasarruf modunda vs. kullanıyorsan bu tür şeyler olabiliyor pcnin güç seçeneklerine bi göz at
Güç tasarrufu yüksek performansta sorun powerdan mı kaynaklı şimdi yenisini mi almalıyım :)