Şimdi Ara

Oyunlarda Cpu Hızı Düşüyor Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene başları çoğu oyunu orta 100-150 fps oynatan laptop'um şuan oyunlarda (LOL,CSGO,VALORANT,PUBG,vs.) cpu ghz'i 1.80 GHz iken 30-40 saniye içerisinde yavaş yavaş 0.20 GHz ye kadar düşüyor.Ani fps droplarını geçtim 10 fps'e bile varamıyorum.Valorantta orta 100 fpste oynatırken şuanda 10 fps bile göremiyorum.Güç seçeneklerinden yüksek performansa ve içindeki ayarları,msconfigten çekirdek hızını arttırmayı,ekran kartı ve işlemci driverlerini yüklemeyi,format atmayı,içini açıp temizlemeyi,vakum cihazıyla tozunu almayı altına soğutucu koymayı,throttle stop uygulamasını,aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denedim.Ancak hiç bir şekilde düzelmiyor.Sıcaklık oyunlarda maksimum 80 dereceye ulaşıyor daha da geçmedi.Sıcaklık fazla olunca işlemci hızını düşürmesini anlarım ama bu yavaşlığı anlamış değilim.Googlede gezinirken ara sıra oluyor.Oyunlarda çok fazla oluyor.Yavaşlık ramle alakalıdır diye ram taktırdım fakat işlemcim oyunlarda sürekli 0.90 GHz nin altında.Lütfen yardım edin.Bu da fotoğrafı.İsterseniz oyun içi değerleri atarım

Oyunlarda Cpu Hızı Düşüyor Yardım Edin

• gördügüm kadarıyla laptopun pili ölü durumda ondan kaynaklı yapabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.