Şimdi Ara

Oyunlarda exe hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle sistemimi yazayım
    İntel p4 2.8
    1 gb DDR ram
    Ati sapphire hd 3650 512 mb agp
    Power supply 200 w

Sorunum ise çıldırtan cinsten.Oyunlarda 5-15 dakka arasında exe hatası vererek kapanıyor.Şu bilindik hata.Örneğin Condemned oynarken bi müddet sonra condemned bir hata ile kaşılaştı ve kapatılacak diyor.gönder ve gönderme seçeneği var.Yeni format attım.Mod xp değl.Sp3.ama sorun devam ediyor.

Acaba driver sorunu olabilir mi.sisoft sandra ekran kartı driveri için bişeyler dedi ayrıca anakart ısısı yüksekmiş.Dahada önemlisi monitör arızalı olduğundan ufak tv lerden kullanıyorum.onun da çözünürlük ve ekran yenileme hızı çok düşük.Bundan dolayı yapıyor olabilir mi?.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peredhil -- 25 Temmuz 2009; 19:31:25 >

• Öncelikle exe sorununu o/c (overclock), sürücü çakışması, ısı vb. bir sürü şeyden yapabilir. Öncelikle tawsiyem sürücülerini güncelleyip yenilerini yüklemen. Sorunun ekranla ilgili bile olabilir. Deneme imkanın warsa normal bir monitörden dene. Hangi çözünürlüklerde kullanıyorsun? oyunlarında belli çözünürlüklerden aşağısına desteği yok bazılarının bundanda alıo olabilirsin.Isı değerlerinide yazarsan sewinirim.
  • Sisoft sandra programı anakart ısısının yüksek olduğunu söylüyor.Bide ekran çözünürlüğü 640 a 960 60 hz refresh rate.bunun üstüne çıkmıyor.yükseltebiliyorum çözünürlüğü oyunlarda da yükseltiyorum aynı şeyi veriyor.En ksa sürede driver de güncelleyeceğim.Korkum parça arızası olması
  • Parça arızası değil tamamen yazılımsal. Ve anlattıklarına göre tamamen şahsi fikrim çözünürlük problemi. Isı problemine gelirsek ısı değerleri nedir?
  • ekran kartı ısım 50 derece civarlarında.işlemci ısısı yüksek değil.tam bilmiyorum ama normal değerlerin altında.Fakat dediğim gibi ankart ısısı çok yüksek diyor.bulunduğum yer nemli ve çok sıcak.
  • Ekran kartına göre ısısı normal işlemcinin de sıcaklık değerinin o kadar abartılı değerlerde olucağını sanmıyorum. En kısa zamanda sürücü güncellemesi yap ve başka bir monitörde denemeni tawsiye ederim.
  • oyunlarda donma sorunu vardı ama ekran kartı ısısı 80 e kadar çıkıyordu.Serin ortamda monitörle denedik.Ve problem olmadan çalıştı.Sanırım tv den kaynaklanıyor dediğiniz gibi.
  • Donma sorunu ısıdan kaynaklanıyordur doru. Ama dediğim gibi çözünürlük exe hatalarına neden oluyor. Donanımsal bir sorun deil yani exe hatanız korkmanıza gerek yok.
  • Çok teşekkür ederim yardımların için.En kısa zamanda bir monitör ve güncel driverlar ile test edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.