Şimdi Ara

Oyunlarda hareket ettiğimde parlayan çizgiler,direkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyunlarda bir sorunum var tam olarak ne yazarak aramam gerektiğini bilmediğim için konu açıyorum.Oyunlarda direkler çizgiler vs hareket ettiğimde parlamalar oluyor üstlerinde,mesela PUBG'de demir direkler ben koşarak giderken bir değişik parlıyor.Sorun ne olabilir monitörden mi kaynaklıdır? 1920x1080 kullanıyorum çözünürlükten olduğunu sanmıyorum.Yayınlardan izlerken görüntü gayet iyi sadece oynarken oluyor ve her oyunda oluyor.İyi anlatamadım ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcakiir -- 21 Ekim 2017; 15:23:24 >

• Bu dediğin şeyin nedeni ekran kartının güçlü olup monitörün destekleyememesi. Monitörün 60 hertz de çalışıyordur ama ekran kartın 120 hertzlik veri gönderiyordur monitör karşılayamadığı için saçmalıyor. Birde hertz miktarını değiştirip dene.

Detaylı anlatılmış şimdi gece gece yazamam :)

http://www.yufersu.com/bilgisayar-ekraninin-titreme-sorununa-cozum.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: takalar1381

Bu dediğin şeyin nedeni ekran kartının güçlü olup monitörün destekleyememesi. Monitörün 60 hertz de çalışıyordur ama ekran kartın 120 hertzlik veri gönderiyordur monitör karşılayamadığı için saçmalıyor. Birde hertz miktarını değiştirip dene.

Detaylı anlatılmış şimdi gece gece yazamam :)

http://www.yufersu.com/bilgisayar-ekraninin-titreme-sorununa-cozum.html

Teşekkür ederim baktım konuya ama 60hz var sadece seçenek olarak ayarlarda.Amdden 120hz 1920-1080 özel çözünürlük ayarladım bu sefer de monitör hata verdi

• halilcakiir H kullanıcısına yanıt
    Radeon ayarlarından hertz ayarlarıyla oyna birde belki çözümlenir ayrıca aklıma birşey daha geldi, monitör çözünürlüğü için ekran özelliklerinden algıla yaparsan belki düzelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.