herkese selam öncelikle sorun 2-3 hafta önce başladı önceden oyunlarda her hangi bir sorun yaşamazken şuan oynarken oyun 3 saniyede bir hafif hafif kasıyor
DirectX,Ekran Kartı ve işletim sisteminin güncelleştirmelerini yapabilrsiniz.Veya sistem çok şişmiş olabilir ccleaner veya asc ile temizlik yapabilirsiniz(Aynı şekilde hdd'nin dolması da sıkıntı oluyor olabilir)
hocam directx ve kart güncel ayrıca hdd dende bi 100 gb alan boşalttım ama kasma yapmıyorken hdd daha fazla doluydu virüs taramalarını da yaptım sorun nedir anlamadım gitti :(
En Baştadada kasma yoksa sana önerim format
aklıma gelmiyo deil de 700 gb lik film arşivine yanarım yine de yardımın için saol
bilgisayarın sıcaklıklarını kontrol et malum havalar sıcak soğuma problemi yaşıyor olabilir. donanım ısınıyorsa yavaşlama normaldir.
cuteface bktm driver güncel deilmiş güncelledikten sonra kasma 1 dk lığına gitti ama oyunda respawn olunca geri geldi cpu sıcaklığına baktm oda oyunda iken 65 67 filan
sorunu bilen yokmu takıldık kaldık valla yaff :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme