Şimdi Ara

oyunlarda kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam öncelikle sorun 2-3 hafta önce başladı önceden oyunlarda her hangi bir sorun yaşamazken şuan oynarken oyun 3 saniyede bir hafif hafif kasıyor

pc özellikleri

amd phenom 2 x6 1100t black edition 3,3 ghz
    8 gb 1800 mhz ram
    atı 5970 2 gb

cs de bile kasma yapıyor :)

• ++++++++++++++++++++
  • DirectX,Ekran Kartı ve işletim sisteminin güncelleştirmelerini yapabilrsiniz.Veya sistem çok şişmiş olabilir ccleaner veya asc ile temizlik yapabilirsiniz(Aynı şekilde hdd'nin dolması da sıkıntı oluyor olabilir)
  • hocam directx ve kart güncel ayrıca hdd dende bi 100 gb alan boşalttım ama kasma yapmıyorken hdd daha fazla doluydu virüs taramalarını da yaptım sorun nedir anlamadım gitti :(
  • En Baştadada kasma yoksa sana önerim format
  • aklıma gelmiyo deil de 700 gb lik film arşivine yanarım yine de yardımın için saol
  • Driverlarını güncelleyebilirsin,CCleaner deneyebilirsin,Defrag deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarın sıcaklıklarını kontrol et malum havalar sıcak soğuma problemi yaşıyor olabilir. donanım ısınıyorsa yavaşlama normaldir.
  • cuteface bktm driver güncel deilmiş güncelledikten sonra kasma 1 dk lığına gitti ama oyunda respawn olunca geri geldi cpu sıcaklığına baktm oda oyunda iken 65 67 filan
  • sorunu bilen yokmu takıldık kaldık valla yaff :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.