Şimdi Ara

Oyunlarda Kilitlenme Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herhangi bir oyunu en yüksek ayarlarda 1680x1050 çözünürlükte sorunsuz oynuyorum. Ama oyunu kapatıp ikinci oyuna başladığımda oyun donuyor (allı ,pullu acayip renkler ortaya çıkıyor) Ctrl+alt+del yapıp oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Tekrar girince de aynı sorun oluşuyor. Oyun farketmiyor hemen hemen hepsinde oldu. (Bioshock, Frontlines, Soulstorm:), )

Kasa da ön,arka ve yan panel olmak üzere 3 tane 120 mm tt fan var. Artı tt bigtype işlemci fanım var. Yani soğutma da bir problem olduğunu düşünmüyorum.

bütün driverlar güncel.

Ekran kartımı servise göndermeyi düşünüyorum...Sizce sorun ekran kartından mıdır??

Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin:))...

• Yok mu yardımcı olabilecek?
  • Ekran kartın fazla ısınıyor olabilir, işlemcin fazla ısınıyor olabilir, güç kaynağın yetmiyor olabilir... Bir sürü nedeni olabilir bu sorunun dostum.
  • İşlemci 30 derece üstüne çıkmıyor, ekran kartına bakamadım ama hemen yanında 120mm tt fan var.(Kasa yan panelde). yani ısınma ile alakalı bir sorun diil kanımca...Güç kaynağımda 630watt bu da yeterli olmalı..
  • aynı sorunu bendede yapıyor o allı pullu olma olayı sonra kitlenme olayı ve daha sonra VPU Recover hatası abi bunu herzaman vermiyor.Oyun dışındada yapıyor bana göre birkaç neden
    1.Ekran Kartının fanı iyi soğutmuyor
    2.Overclock ayarlarıyla oynadıysan olabilir
    3.Ekran kartın anakarta tam oturmamış olabilir.
    4.Ekran kartının fabrika çıkışında sorun olabilir :)

bunları önce bi kontrol et güç kaynağı yetmediği durumlarda yada anakartının yetersiz kaldığı durumlarda zaten direk reset attırır kitlenme olmaz bende öyleydi.

(HD2900XT) anakartının modeli nedir bide ekran kartının modelini yazarsan bişeyler yapmaya çalışırız.

Bende oyunlara girmedende aynı şeyi yapıyor benimki kendini biraz aşmış sana göstereyim nası bi sorun olduğunu

• hocam sagolasın bende de oyun dışında bazı sorunlar oldu ewt. Ama genelde ilk msj da da belirttiğim gibi oyundan çıkıp başka veya aynı opyunu tekrar açınca oluyor. Ekran kartı modelini imzamda var diye yazmadım. Zotac 8800gt amp. Kart fabrika çıkışı o.c. olduğu için ben herhangi bişi yapmadım. Sıcaklık ve güç konusunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Kartı cuma günü göndericem ama bir son bilgi alayım dedim..

Teşekkürler..
  • Makinada Overclock var mı?
  • hayır herşey ilk aldığımdaki gibi, alalı da 1,5 ay oldu paramla rezil oldum yaa olcak iş değil,
  • arkadaşım benimde başıma gelmişti.sürücü değiştirmeni öneririm.şu anki sürücüyü sil ve ekran kartıyla gelen cd deki sürücüyü kur bakalım ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 24 Haziran 2008; 16:51:25 >
  • en son sürücü yüklü hangi sürücüyü yüklemeliyim????
  • valla bende öyle paramla rezil oldum KDV dagil 500$ verdim karta canıma okudu pişman etti balıkesirdeyim elazığda okuyom zamanımda olmuyo servise göndermeye öyle kafamda bi dert duruyo ama ben kartın yerini oynattığımda düzeliyor sende bi pırkala belki işe yarar.
  • bende de palit 8800 gt war bi sene falan önce almıştım. ilk aldığım günden bu yana oyunlarda artifact ve kilitlenme problemim war. bugün garantiye götürücem arızalı diye ve para iadesi istiycem. üstüne biraz para koyup GTX 260 "216" lardan almayı düşünüyorum. minimum kaç W psu ister acaba??bide dolar 1.20 küsür iken kdv dahil 360 liraya (yanlış hatırlamıyosam 249$+KDV idi) almıştım kartı. şimdi bana 249$+KDV mi verirler yoksa 360 lira mı??? (umarım sorunun cevabı dolar cinsindendir :D)
  • TL değeri dikkate alınıyor.

Şu anki güç kaynağın nedir? Ve sisteminin geri kalanı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.