Şimdi Ara

Oyunlarda Kitlenme Sorunu ( lütfen bir fikri olan cevap versin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilgisayarımda Counter Strike'dan başka oyun oynayamıyorum.

Bugün prince of persia yükledim bir 10 dakka falan oynadım sonra pat diye bilgisayar kilitlenip kaldı ne bir tuş ne de fare çalıştı. Yaklasık 2 ay önce falan böyle olmaya başlamıştı virüs falan var ondan kaynaklanıyor sanıyordum ama dün format attım. Oyunlarda bilgisayar hala kitleniyor. Oyun oynamazken hiç bir sorun yok ama oyun oynarken ekranda saçma sapan yerlerden garip şekiller çıkıyor, grafikler birbirine giriyor ve kitleniyor. Sebebini bilen birisi varsa lütfen cevap versin

1 hafta öncede kasadaki tozları temizlemiştim kurutma makinasıyla , fakat bazen bilgisayarın fanından cok fazla ses çıkıyor işlemcide görev yöneticisinden CPU'nun RAm'in ne kadar kullanıldığına bakıyorum herhangi bir sorun gözükmüyor ama fan çok hızlı çalışıyor. Aynı soru

Sistemim

Pentium D 3 ghz
    1gb ram
    160 + 30 gb hdd
    ATI Radeon X1550

hata verdiğinde cıkan ekranda su mesaj çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackale -- 4 Ekim 2008; 23:16:17 >

• sxe injected kullanıyorsan o program bazen saçmalıyor.
  • psu dan kaynaklanabilir.sistemin güzel kullanıslı..
  • kardesım aynı sorun bendede vardı.hıc boşa kasma pıng ten kaynaklanıyor halada var o sorun bende sadece servere gırer gırmez consola sunu yaz

cl_rate 2500 bunu yaz oyununa devam et bıde ekran kartı drıverı sıl guncelını ındır.sroun bunlardan kaynaklanır....

bide pcnı antı vırus programlarıyla tarat ama sanmıyorum sorun pıngınde veya ekran kartında gerısını ınanma...
    birde güzel serverlerde takıl serverden kaynaklanıyor genelde iyi günler....

saygılar
    ßy. K.T|_negativ3*
  • deli_asas kardeş sanırım sen yanlış anladın beni CS'den başka oyun oynayamıyorum. CS oynarken hiç bir sorun çıkmıyor.

Ama pes6, prince of persia, rainbowsix, GTA SA, Crysis gibi oyunlarda takılıyor kalıyor hep sebebini anlayamadım

son driver'ı ati sitesinden indirdim ama gene bir değişiklik yok

napacam bilemiyorum :s
  • ben de x1550 kullanıyodum pek iyi bi kart deği kart dan olabilir 8600 veya 8800 al bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.